EAN:  9789038808826
Publicatiedatum:   19-08-2020
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  400

  Bestelbaar | ma-do voor 16:00 > volgende dag bij RW ( vr > ma | za > di )

Jonah Freud is eigenaresse van De Kookboekhandel in Amsterdam en culinair columnist voor o.a. Het Parool. Jonah schreef diverse kookboeken en verzorgde van veel culinaire boeken de redactie. Noni Kooiman werkte vanaf haar zeventiende als kok in keukens van diverse restaurants. Zij begon haar carrière in de Parijse bakkerij Rose’s bakery. Terug in Amsterdam werkte zij onder andere bij de restaurants Schiller, Vuurtoreneiland, De plantage en Toscanini.

Jonah Freud en Noni Kooiman geven in dit boek meer dan driehonderd recepten om fruit en groenten, maar ook vlees en vis in te maken en daarmee te bewaren voor later. Van kwetsenchutney en aardbeienjam tot het zelf inleggen van ansjovis en een pickle van watermeloenschil. Met het boek Inmaken kan iedereen thuis aan de slag.

    EAN: 9789038808826
    Auteur: 
    Uitgever: Singel Uitgeverijen
    Publicatiedatum:   19-08-2020
    Uitvoering: Hardback
    Taal: Nederlands
    Hoogte: 199 mm
    Breedte: 278 mm
    Dikte: 37 mm
    Gewicht: 1435 gr
    Voorraad: Beschikbaar
    Aantal bladzijden: 400