Nederlands | 24-09-2019 | 288 pages
9789038807126
Hardback
We willen allemaal minder vlees en vis op ons bord, maar hoe ga je daarnaar koken? Ook willen we het liefst eten van eigen bodem - is er voor een passievrucht een vliegtuig nodig? Dan liever een appel van de buurtboer. En wat doen we met die halve bloemkool, of met dat stuk courgette, oftewel: hoe maken we op wat we inslaan?
Voor Eva’s keukenkast heeft Eva Posthuma de Boer een selectie gemaakt van 55 ingrediënten, en met elk drie recepten ontwikkeld. Gevarieerd, voor iedereen maakbaar en bovenal lekker. Én met de drie wensen in gedachten, die ons met het oog op een betere wereld steeds meer bezighouden: minder vlees en vis, van eigen bodem, opmaken wat er in huis is.
Omlijst met Eva’s kenmerkende grappige, persoonlijke anekdotes en handige weetjes, is Eva’s keukenkast is een rijk kookboek van deze tijd.
Eva Posthuma de Boer publiceerde vijf romans. Jarenlang schreef ze een culinaire column in Het Parool en in 2017 verscheen haar eerste kookboek Voer voor vrienden, het menuboek voor zorgeloze etentjes. Samen met haar vader, fotograaf Eddy Posthuma de Boer, heeft Eva een column in de Volkskrantl.
ISBN : | 9789038807126 |
Uitgever : | NBC -Uitgeverij De Keukenkast |
Publicatiedatum : | 24-09-2019 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal : | Nederlands |
Hoogte : | 260 mm |
Breedte : | 198 mm |
Dikte : | 32 mm |
Gewicht : | 1198 gr |
Voorraad : | Bestelbaar |
Aantal bladzijden : | 288 |