Dorrestijns volkomen vogelgids

Hans Dorrestijn

EAN: 9789038802428
Publicatiedatum:  07-06-2016
Uitvoering: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Hoogte: 150mm
Breedte: 207mm
Dikte: 32mm
Gewicht: 965gr
Aantal bladzijden: 574 b.

   Leverbaar


Met Dorrestijns Vogelgids ontpopte Hans Dorrestijn zich in één klap tot Nederlands meest geliefde vogelaar. Er werden meer dan 50.000 exemplaren van het boek verkocht en in het hele land trokken mensen de natuur in met Dorrestijns verhalen in de hand. Daarna volgde nog veel meer ornithologisch vertelplezier in Dorrestijns Natuurgids en Dudeljo!.
Hoogste tijd dus voor deze Volkomen Vogelgids, met daarin al Dorrestijns geliefde vogelverhalen compleet - een must voor elke fan.

In dit Verzameld Vogelwerk neemt Dorrestijn de lezer uiteraard weer mee op zijn vogelexcursies naar uitheemse oorden als Italië, Hongarije en Georgië en brengt daarbij tevens van alles aan het licht over de wellicht vreemdste vogel die de natuur kent: de mens. Ook de inmiddels befaamd geworden Italiaanse chauffeuse mag niet ontbreken in dit boek.
Uiteraard is een glansrol weggelegd voor de Wielewaal. Want van alle gele vogels is de Wielewaal het geelst, daarom is Dorrestijn zijn grootste fan: 'Wie weleens een Wielewaal in de volle zon heeft mogen zien, die begrijpt wat ik bedoel. Dat geel! Dat geweldige, haast stroperig dikke geel!'
Maar gelukkig vliegen er ook heel veel andere mooie, kleurige vogeltjes rond in de verhalen van Dorrestijn, zoals de Groenling, de Roodmus en de Blauwe Rotslijster. Dorrestijns Volkomen Vogelgids is een standaardwerk in de Nederlandse Letteren.

  EAN :9789038802428
  Auteur : Hans Dorrestijn
  Uitgever :Singel Uitgeverijen
  Publicatiedatum :  07-06-2016
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :150mm
  Breedte :207mm
  Dikte :32mm
  Gewicht :965gr
  Voorraad :Beschikbaar
  Aantal bladzijden :574 b.