EAN:  9789029729352
Publicatiedatum:   21-04-2020
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  432

  Bestelbaar | ma-do voor 16:00 > volgende dag bij RW ( vr > ma | za > di )

Bestsellerauteur Kristen Heitzmann werkt momenteel aan de boekenserie 'Het land van de gouden rivieren', waarvan 'Bruid van de bergen' het eerste deel is en 'De heer uit het zuiden' het tweede. 'Een klein geluk' is het derde deel. Ook schreef ze het romantische tweeluik 'Ik wist het wel' en 'Hier voor jou'. Ze staat bekend om haar ijzersterke dialogen en levensechte personages.

In ‘Een klein geluk’ van Kristen Heitzmann sleept het adembenemende liefdesverhaal van Desi en Remy je verder mee. Terug naar het prachtige Colorado in de negentiende eeuw, waar Desi probeert in het reine te komen met het fatale schot dat ze enkele maanden eerder moest lossen. Het valt Desi bepaald niet makkelijk om te voldoen aan wat er van haar wordt verwacht als getrouwde vrouw. Maar dat weerhoudt haar er niet van om te doen wat juist is, ook al staat haar kersverse echtgenoot niet altijd achter haar daden.

Remy wordt ondertussen geteisterd door schuldgevoelens en twijfelt aan de keuzes die hij heeft gemaakt. Als er een kans komt om zaken recht te zetten, grijpt hij die met beide handen aan. Maar wat als dit te veel van hem vergt?

‘Een klein geluk’ is het derde deel Kristen Heitzmanns serie ‘Het land van de gouden rivieren’. Het volgt op ‘Bruid van de bergen’ en ‘De heer uit het zuiden’.

‘Een dikke vierhonderd pagina’s smullen van een romantisch verhaal dat geen moment flauw of zoetig wordt.’ – Nederlands Dagblad over ‘Bruid van de bergen’

  EAN: 9789029729352
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Vertaler:  Tobya Jong
  Publicatiedatum:   21-04-2020
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 140 mm
  Breedte: 216 mm
  Dikte: 32 mm
  Gewicht: 532 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 432