Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers
ISBN:  9789029098182
Publicatiedatum:   06-07-2023
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  240

  Bestelbaar

Een hartverwarmende roman met een vleugje Japanse mystiek over verschillende vormen van liefde en omgaan met verlies

In een steegje in Tokio zit al meer dan honderd jaar een café dat zorgvuldig gezette koffie schenkt. Dit cafeetje biedt de klanten een unieke ervaring: de kans om door de tijd te reizen. In Voordat de waarheid uitkomt brengen vier nieuwe gasten een bezoekje aan het verleden of de toekomst.

We maken kennis met de man die teruggaat om zijn beste vriend, die tweeëntwintig jaar geleden stierf, te spreken; de zoon die de begrafenis van zijn eigen moeder niet kon bijwonen; de man die een reis maakte om het meisje te zien met wie hij niet kon trouwen; en de oude detective die zijn vrouw dat ene geschenk nooit gaf. Dit inspirerende boek vertelt het verhaal van deze vier mensen die hun verleden onder ogen moeten zien om verder te kunnen met hun leven. Kawaguchi nodigt de lezer opnieuw uit om zich af te vragen: wat zou jij veranderen als je door de tijd zou kunnen reizen?

In de pers

‘Mooi geschreven. Stuk voor stuk verhalen vol emotie.’ Nederlands Dagblad

‘Kawaguchi’s tedere kijk op de schoonheid van voorbijgaande dingen zorgt voor een aangrijpende, meeslepende duik in het verlangen om vast te houden aan het verleden.’ Publishers Weekly

‘Kawaguchi toont zijn meesterschap in het beschrijven van relaties en liefde.’ The Straits Times

Toshikazu Kawaguchi (1971) is regisseur en schreef verschillende toneelstukken, waaronder Voordat de koffie koud wordt, waarvoor hij de grote prijs van het Suginami Drama Festival in ontvangst mocht nemen. Zijn gelijknamige debuutroman is gebaseerd op dit toneelstuk en werd een grote bestseller in Japan. Inmiddels is het boek verschenen in meer dan dertig landen, zijn er wereldwijd meer dan tweeënhalf miljoen exemplaren verkocht en het werd in 2018 verfilmd. Voordat de waarheid uitkomt is het vervolg op Voordat de koffie koud wordt. Het derde boek in de reeks zal ook bij Meulenhoff verschijnen.

  ISBN: 9789029098182
  Auteur: 
  Uitgever: Meulenhoff Boekerij B.V.
  Vertaler:  Geert van Bremen
  Publicatiedatum:   06-07-2023
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 208 mm
  Breedte: 133 mm
  Dikte: 27 mm
  Gewicht: 376 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 240
  Keywords:   liefde;tijdreizen;tik tok;verlies;voordat de koffie koud wordt;vriendschap;weerzien