Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De BoekverkoopersOver geld praat je wel

Hoe word je tonnair en al het andere wat je altijd al had willen weten over je geldzaken

ISBN:  9789029097857
Publicatiedatum:   17-05-2023
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  224

  Bestelbaar

Een actueel, relevant, leuk én praktisch boek voor iedereen die met geldzaken aan de slag wil, maar denkt: waar te beginnen?

Vincent Kouters is voor een dubbeltje geboren en wil een euro worden. Vijf jaar geleden beleefde hij zijn financiële ontwaken en dat bleek leuker dan verwacht. Hij besloot tonnair te worden en dat is inmiddels gelukt. Naast de succesvolle podcast Over geld praat je niet met Aaf Brandt Corstius is er nu het boek Over geld praat je wel. Hoe haal je meer uit je geld en beheer je je geldzaken slimmer? Verdienen en uitgeven, sparen en besparen: welke gewoonten moet je afleren en welke moet je aanleren? Moet je naar een ‘mannetje’? Wat is fire? Gaat iedereen aan de bitcoins? Durf je als freelancer wel te denken aan je pensioen? En hoe word je eigenlijk tonnair?

Of je je nu zorgen maakt over spaargeld dat door de inflatie minder waard wordt, twijfelt om te beginnen met beleggen, je afvraagt hoe je als zzp’er je geldzaken goed beheert of ervan droomt om voor je pensioen te stoppen met werken: Over geld praat je wel helpt iedereen zijn doel te bereiken.


Vincent Kouters heeft Scandinavische talen en culturen gestudeerd aan de UvA. Hij werkt als journalist en freelanceschrijver voor onder meer de Volkskrant, waarin hij een vaste column heeft: ‘Geld voor beginners’. Samen met Aaf Brandt Corstius presenteert hij de podcast Over geld praat je niet.
Aaf Brandt Corstius is columnist voor onder andere de Volkskrant, Margriet en Flow en heeft meerdere succesvolle boeken op haar naam, waaronder bij Meulenhoff Het jaar dat ik 30 werd, Eindelijk 40 en Trouwboekje. Ook is ze te horen in de goed beluisterde podcasts Aaf en Lies lossen het wel weer op (met Lies Visschedijk) en Over geld praat je niet (met Vincent Kouters). De verhalen in Gun iedere kabouter zijn eigen muts verschenen eerder in Flow.

  ISBN: 9789029097857
  Auteur: 
  Uitgever: Meulenhoff Boekerij B.V.
  Publicatiedatum:   17-05-2023
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 215 mm
  Breedte: 140 mm
  Dikte: 23 mm
  Gewicht: 340 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 224
  Keywords:   aaf brandt corstius;beleggen;besparen;crypto;etf;geld verdienen;geldzaken;hypotheek;management;meer van dit;over geld praat je niet;pensioen;podcast;rood staan;schulden;sparen;succes;tonnair