EAN:  9789029093781
Publicatiedatum:   05-08-2020
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  304

  Bestelbaar | ma-do voor 16:00 > volgende dag bij RW ( vr > ma | za > di )

De intelligente Francis Dean woont met zijn moeder in een vervallen trailerpark in New Jersey. De hoop op een betere toekomst heeft hij opgegeven – tot hij de waarheid achter zijn verwekking ontdekt. Zijn bestaan komt blijkbaar voort uit een absurd experiment waaraan zijn moeder achttien jaar geleden deelnam. Zijn vader is geen loser die zijn gezin in de steek liet, maar een genie, cum laude afgestudeerd aan Harvard. Hem ontmoeten zou Francis’ leven kunnen veranderen. Samen met zijn beste vriend Grover, een excentrieke whizzkid, en het meisje van zijn dromen, de delicate en onvoorspelbare Anne-May, begint hij aan een tocht dwars door Amerika om zijn vader te vinden. Hij wil ontdekken wie hij werkelijk is en hij heeft niets te verliezen – denkt hij. Op het geniale af is het verhaal van een spannende ontdekkingsreis met meedogenloze wendingen en een adembenemende afrekening.

Benedict Wells
(München, 1984) vertrok na zijn eindexamen naar Berlijn om zich daar aan het schrijven te wijden. In 2016 verscheen het immens succesvolle Het einde van de eenzaamheid wat zijn grote doorbraak betekende: het boek stond 28 weken in de bestsellerlijst. Zijn debuutroman Becks laatste zomer, die zeer lovend werd ontvangen, en waarvoor hij diverse prijzen ontving, schreef hij in 2008. Van Het einde van de eenzaamheid zijn meer dan 120.000 exemplaren verkocht, van Becks laatste zomer tot nu toe ruim 15.000.

De intelligente Francis Dean woont met zijn moeder in een vervallen trailerpark in New Jersey. De hoop op een betere toekomst heeft hij opgegeven – tot hij de waarheid achter zijn verwekking ontdekt. Zijn bestaan komt blijkbaar voort uit een absurd experiment waaraan zijn moeder achttien jaar geleden deelnam. Zijn vader is geen loser die zijn gezin in de steek liet, maar een genie, cum laude afgestudeerd aan Harvard. Hem ontmoeten zou Francis’ leven kunnen veranderen.

Samen met zijn beste vriend Grover, een excentrieke whizzkid, en het meisje van zijn dromen, de delicate en onvoorspelbare Anne-May, begint hij aan een tocht dwars door Amerika om zijn vader te vinden. Hij wil ontdekken wie hij werkelijk is en hij heeft niets te verliezen – denkt hij. Op het geniale af is het verhaal van een spannende ontdekkingsreis met meedogenloze wendingen en een adembenemende afrekening.

  EAN: 9789029093781
  Auteur: 
  Uitgever: Meulenhoff Boekerij B.V.
  Vertaler:  Gerda Baardman
  Publicatiedatum:   05-08-2020
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 304
  Keywords:   afkomst;eenzaamheid;experiment;geestesziekte;genialiteit;liefde;nature/nurture;ouderschap;relatie;roadtrip;spermadonor;vader;zoektocht;zoon