Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers

Tussen werelden


Nederlands | 29-08-2023 | 392 pages

9789026363900

Hardback


  Lees hier de eerste pagina``s....

€ 25,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 De Boekverkoopers

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Tussen werelden is een unieke, actuele en confronterende roman van twee grote stemmen in de Duitse literatuur Juli Zeh en Simon Urban die samen de tijdgeest genadeloos weten te vatten

Tekst achterflap

Tussen werelden van Juli Zeh en Simon Urban is een urgente en actuele roman over de kloof in de maatschappij en hoe die te dichten.

Twintig jaar zijn er verstreken sinds hun laatste ontmoeting wanneer Stefan en Theresa elkaar per toeval zien in Hamburg. Hun eerste reünie eindigt in een ramp. Als studenten waren ze hecht, nu hebben ze nauwelijks nog iets gemeen. Stefan maakte carrière bij het grootste weekblad van Duitsland, Theresa nam de boerderij van haar vader in Brandenburg over. Ze staan inmiddels totaal anders in het leven. Bij zijn krant probeert Stefan klimaatverandering tegen te gaan door erover te schrijven. Theresa staat voor uitdagingen met haar biologische melkveebedrijf.

De twee besluiten helemaal opnieuw te beginnen. In openhartige en zeer emotionele berichten via e-mail en WhatsApp vertellen ze elkaar over hun wereld. Maar naarmate Stefan en Theresa nader tot elkaar komen, belanden ze steeds vaker in verhitte discussies. Hoezeer ze ook proberen de politiek erbuiten te houden, het is alsof de loopgraven van een verdeelde natie dwars door hun relatie lopen. Wanneer het pad van Theresa dat van Stefan nogmaals op een totaal onverwachte manier kruist, beseffen beiden dat ze op het punt staan iets cruciaals te verliezen: de vrijheid om zelf te bepalen wie ze zijn.

Tussen werelden van Juli Zeh en Simon Urban is een boeiend commentaar op onze samenleving.

Recensie/Quote

Over Onder buren:

‘Juli Zeh bewijst nog maar eens wat een vakvrouw ze is, met een goed uitgewerkte plot, een vlot verteltempo en leuke dialogen.’

Details

ISBN :9789026363900
Auteur: 
Uitgever :Ambo/Anthos B.V.
Publicatiedatum :  29-08-2023
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :221 mm
Breedte :148 mm
Dikte :37 mm
Gewicht :572 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :392