You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.
EAN:  9789026354793
Publicatiedatum:   14-05-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  208

  Bestelbaar

De zwaluw van Stephen Moss is het nieuwe boek van de geliefdste vogelschrijver van het Verenigd Koninkrijk, over het wonderlijke leven van de zwaluw. Op de poolgebieden na kun je hem over de hele wereld spotten: de zwaluw. Met zijn snelle, schichtige vlucht, kenmerkende gevorkte staart en voortdurende gekwetter is hij dan ook moeilijk te missen.

Na zijn succesvolle vogelbiografieën over het roodborstje en het winterkoninkje volgt de Britse vogelkenner Stephen Moss in De zwaluw een jaar uit het leven van deze vogel. Moss weet de raadselen waarmee de geduchte insectenjager – en globetrotter – is omgeven op een meeslepende wijze te ontrafelen, waarbij hij uiteraard oog heeft voor alles wat de zwaluw zowel ornithologisch als cultuurhistorisch interessant maakt. Met zijn oogstrelende uitvoering is De zwaluw van Stephen Moss het ultieme vogelboek voor het voorjaar.

De zwaluw van Stephen Moss is het nieuwe boek van de geliefdste vogelschrijver van het Verenigd Koninkrijk, over het wonderlijke leven van de zwaluw. Het ultieme vogelboek voor het voorjaar.

Stephen Moss is een Brits natuurhistoricus, vogelaar, auteur en televisieproducent. Hij heeft tal van natuur- en vogelboeken op zijn naam staan en produceerde vele natuurseries. Voor zijn werk ontving hij een prestigieuze prijs namens de British Trust for Ornithology, vanwege zijn inspanningen voor de ornithologie. De vertaling van De zwaluw is, net zoals die van Het roodborstje en Het winterkoninkje, in handen van meestervertaler Robbert-Jan Henkes.

  EAN: 9789026354793
  Auteur: 
  Uitgever: Ambo/Anthos B.V.
  Vertaler:  Robbert-Jan Henkes
  Publicatiedatum:   14-05-2021
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 139 mm
  Breedte: 208 mm
  Dikte: 22 mm
  Gewicht: 355 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 208