Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers

De Cock en de kus des doods


Nederlands | 23-01-2024 | 144 pages

9789026166006

Paperback / softback


  Lees hier de eerste pagina``s....

€ 11,50

  Toevoegen aan winkelwagen
 De Boekverkoopers

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Deel 94 in de 'De Cock'-serie van Baantjer. Een moord in Amsterdam-Zuid, het stadsdeel waar veel schone schijn blijkt te zijn...

Tekst achterflap

DE COCK EN DE KUS DES DOODS is deel 94 in de 'De Cock'-serie van Baantjer, rondom rechercheur De Cock van Bureau Warmoesstraat in Amsterdam.

Als Roxanne Degenaar vermoord wordt aangetroffen, staat De Cock voor een raadsel. Wie zou deze geliefde en bekende Amsterdamse hebben willen vermoorden? Zij was populair in de stad en betrokken bij de voedselbank. Daarnaast was ze ook lijsttrekker van Ons Mooi Amsterdam, een partij die actief is in de gemeentepolitiek.

De aandacht van De Cock richt zich al snel op haar echtgenoot Matthias. Hij is een succesvol ondernemer, die snel puissant rijk is geworden maar die warme banden met de onderwereld blijkt te onderhouden. Zijn zonnestudio’s zijn een perfecte locatie voor hun witwaspraktijken. Was het haar eigen politieke handel en wandel die Roxanne fataal is geworden? Of is ze het slachtoffer geworden van het verborgen leven van haar echtgenoot…?

Biografie

A.C. Baantjer is onsterfelijk geworden met zijn ‘De Cock’-reeks, waarvan alle delen leverbaar zijn als boek, luisterboek en als e-book. Peter Römer is auteur en acteur. Nadat de De Cock-reeks werd voortgezet met vijf door hem geschreven delen naar de scenario’s van de tv-serie Baantjer, vervolgt hij nu de reeks met nieuw geschreven boeken. Zijn ‘De Cock’jes’ worden geprezen om de authentieke verhaallijnen en dialogen.

Details

ISBN :9789026166006
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatiedatum :  23-01-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :202 mm
Breedte :132 mm
Dikte :16 mm
Gewicht :208 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :144
Collection :  Baantjer