You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.
EAN:  9789026156892
Publicatiedatum:   19-10-2021
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  352

  POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

1977. Oorlogsfotograaf Stroud is meermaals aan de dood ontkomen. Zijn vriend en collega Raphael helaas niet, hij kwam om bij een explosie, zijn lichaam werd nooit teruggevonden. Maar dan krijgt Stroud een telefoontje van zijn oud-hoofdredacteur: twee maanden geleden is Raphael gezien in Istanbul. Voor Stroud valt er geld te verdienen als hij kan aantonen dat Raphael dood is. Strouds zoektocht voert hem van Londen naar Istanbul, Amsterdam, Parijs en Berlijn. Een zoektocht naar een man die dood zou moeten zijn, maar die misschien wel nooit bestaan heeft…

Oorlogsfotograaf Stroud rouwde jarenlang om zijn collega Raphael die omkwam bij een explosie. Nu schijnt Raphael gezien te zijn in Istanbul. Stroud gaat op zoek en raakt verstrikt in een spionagespel.

R.J. Ellory werd geboren in Birmingham, waar hij nog steeds woont. Zijn vader is onbekend en zijn moeder overleed toen Ellory zeven jaar oud was. Samen met zijn broer belandde hij in een weeshuis, een gebeurtenis die van grote invloed is geweest op zijn werk. Hij brak in 2007 door met zijn boek Een stil geloof in engelen, snel gevolgd door een groot aantal thrillers die stuk voor stuk geroemd worden. Naast bekroond auteur, is R.J. Ellory een niet onverdienstelijk gitarist en fotograaf.

  EAN: 9789026156892
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   19-10-2021
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 150 mm
  Breedte: 228 mm
  Dikte: 28 mm
  Gewicht: 506 gr
  Voorraad: POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
  Aantal bladzijden: 352