Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De BoekverkoopersDroomreis Parijs?!

Avonturen van een niet-zo-hippe zangeres

€ 17,50

  Alvast reserveren
  Toevoegen aan verlanglijst
ISBN:  9789026154805
Publicatiedatum:   03-10-2023
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  336

   Tijdelijk niet beschikbaar

In dit nieuwe deel van Dagboek van een muts mag Nikki met haar vriendinnen naar Parijs! Maar of dat zo goed gaat?!

Droomreis Parijs?! is deel 15 in de populaire en supergrappige serie Dagboek van een muts van Rachel Renée Russell. Met in de hoofdrol Nikki Maxwell, blunderkoningin. Voor meiden vanaf circa 10 jaar.

Het is vakantie en Nikki verveelt zich. De tour met de Bad Boyz-band is abrupt gestopt. En tijdens een optreden met haar eigen bandje is Nikki bijna van het podium GESTORT. Om je kapot te schamen!

Dan krijgt Nikki een telefoontje: of ze met haar band (lees: crush Brandon en haar vriendinnen) naar Parijs wil komen voor een fotoshoot. PARIJS!! Stad van de liefde! Beter kan het niet, toch? Maar ook roddelkoningin MacKenzie gaat mee. En dat is nog maar één van de problemen. IEIEIE!

‘Een aanrader voor alle meiden!’ - CooleSuggesties.nl

Rachel Renée Russell is advocate, maar ze vindt het veel leuker om jeugdboeken te schrijven (ook omdat een pyjama en sloffen in de rechtszaal niet zijn toegestaan). Haar serie Dagboek van een muts verschijnt in maar liefst 35 landen en is wereldwijd een daverend succes. Bijna alle delen werden genomineerd voor de Prijs van de Nederlandse Kinderjury en in 2017 won de schrijfster de prijs met Puppy love, deel 10 van Dagboek van een muts.

De hoofdpersoon van de serie heet Nikki, net als één van Rachels eigen dochters. Nikki en Erin Russell helpen Rachel met het maken van de illustraties. Daarnaast zijn ze een bron van inspiratie, want veel van de muts-verhalen zijn gebaseerd op hun schoolervaringen.

  ISBN: 9789026154805
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Vertaler:  Mechteld Jansen
  Publicatiedatum:   03-10-2023
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 219 mm
  Breedte: 149 mm
  Dikte: 35 mm
  Gewicht: 564 gr
  Voorraad: Tijdelijk niet beschikbaar
  Aantal bladzijden: 336
  Collection:   Dagboek van een muts