Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers

Droomreis Parijs?!


Nederlands | 19-12-2023 | 336 pagina's

9789026154805

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 17,50


 De Boekverkoopers

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

In dit nieuwe deel van Dagboek van een muts mag Nikki met haar vriendinnen naar Parijs! Maar of dat zo goed gaat?!

Tekst achterflap

Droomreis Parijs?! is deel 15 in de populaire en supergrappige serie Dagboek van een muts van Rachel Renée Russell. Met in de hoofdrol Nikki Maxwell, blunderkoningin. Voor meiden vanaf circa 10 jaar.

Het is vakantie en Nikki verveelt zich. De tour met de Bad Boyz-band is abrupt gestopt. En tijdens een optreden met haar eigen bandje is Nikki bijna van het podium GESTORT. Om je kapot te schamen!

Dan krijgt Nikki een telefoontje: of ze met haar band (lees: crush Brandon en haar vriendinnen) naar Parijs wil komen voor een fotoshoot. PARIJS!! Stad van de liefde! Beter kan het niet, toch? Maar ook roddelkoningin MacKenzie gaat mee. En dat is nog maar één van de problemen. IEIEIE!

‘Een aanrader voor alle meiden!’ - CooleSuggesties.nl

Biografie

Rachel Renée Russell is advocate, maar ze vindt het veel leuker om jeugdboeken te schrijven (ook omdat een pyjama en sloffen in de rechtszaal niet zijn toegestaan). Haar serie Dagboek van een muts verschijnt in maar liefst 35 landen en is wereldwijd een daverend succes. Bijna alle delen werden genomineerd voor de Prijs van de Nederlandse Kinderjury en in 2017 won de schrijfster de prijs met Puppy love, deel 10 van Dagboek van een muts.

De hoofdpersoon van de serie heet Nikki, net als één van Rachels eigen dochters. Nikki en Erin Russell helpen Rachel met het maken van de illustraties. Daarnaast zijn ze een bron van inspiratie, want veel van de muts-verhalen zijn gebaseerd op hun schoolervaringen.

Details

EAN :9789026154805
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Vertaler : Mechteld Jansen
Publicatie datum :  19-12-2023
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :222 mm
Breedte :152 mm
Dikte :34 mm
Gewicht :566 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :336
Reeks :  Dagboek van een muts