Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers

Frank en Bert op de fiets


Nederlands | 28-09-2023 | 32 pagina's

9789025777180

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 14,99


 De Boekverkoopers

   Bestelbaar
Tekst achterflap

'Frank en Bert op de fiets' is een hilarisch verteld en geïllustreerd prentenboek, en het los te lezen vervolg op 'Frank en Bert', het eerste avontuur van de slimme vos en de vriendelijke beer. Bert de beer weet ZEKER dat hij net zo goed kan fietsen als zijn beste vriend Frank de vos. Frank houdt heel veel van Bert, maar hij weet ZEKER dat zijn grote vriend juist helemaal niet kan fietsen. Bert stapt op de fiets. Het begint best goed. Dan begint hij alle kanten op te zwabberen. Kan Frank zijn vriend leren fietsen? Of heeft Bert vooral een beetje vertrouwen nodig van zijn vriend? De ietwat dramatische, sarcastische vos Frank en de slimmer-dan-we-denken beer Bert vormen een duo dat staat als een huis. Hun vriendschap maar ook hun verschillen zijn vanaf de eerste pagina duidelijk en leiden tot een verhaal over vriendschap, vertrouwen en iets wat elke Nederlandse en Vlaamse kleuter waarschijnlijk zal herkennen: leren fietsen.

Chris Naylor-Ballesteros, de auteur en illustrator van het veelgeprezen 'De koffer', schreef inmiddels al twee prentenboeken over door het vuur gaan voor je vrienden - en dat zit soms in kleine dingen. De vriendschap tussen Frank en Bert spat van de pagina dankzij de grappige tekst een luchtige, hartverwarmende illustraties.

Recensie/Quote

Het is een ideaal boek om in de kleuterklas te gebruiken en het te hebben over vertrouwen: zelfvertrouwen en elkaar vertrouwen maar ook over vriendschap, doorzettingsvermogen, hulpvaardigheid en elkaar graag zien.

Details

EAN :9789025777180
Auteur: 
Uitgever :Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Publicatie datum :  28-09-2023
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :278 mm
Breedte :278 mm
Dikte :11 mm
Gewicht :512 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :32