You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.
EAN:  9789025775841
Publicatiedatum:   24-08-2022
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  32

  Bestelbaar

'Frank en Bert' is een hartverwarmend - maar vooral grappig - prentenboek over de vrienden Bert de beer en Frank de vos. De slimme Frank spreekt de lezer op licht betweterige toon aan en vertelt ze liefdevol over zijn allerbeste maar beetje domme vriend Bert. Elke dag spelen de twee verstoppertje. Frank is er erg goed in, Bert... minder. De grote beer verstopt zich altijd wel achter een dun boompje of in een te kleine grot. Bert wil dolgraag winnen met verstoppertje spelen, maar het lukt hem nooit. Dus laat Frank, zoals het een goede vriend betaamt, Bert een keer winnen. Hij doet net alsof hij hem niet kan vinden. Nu Bert gewonnen heeft, mag hij Frank gaan zoeken. En die zal wel eens voordoen hoe je je echt goed moet verstoppen. Maar dan blijkt dat Bert zich misschien toch niet zo makkelijk laten foppen door zijn slimme vriend...

De auteur en illustrator van het veelgeprezen 'De koffer' schreef een prentenboek over door het vuur gaan voor je vrienden - zelfs op een hele kleine manier. De vriendschap tussen Frank en Bert spat van de pagina dankzij de grappige tekst een luchtige, hartverwarmende illustraties van Chris Naylor-Ballesteros.

'Frank en Bert' is zo'n hilarisch verstopboek waarmee kleuters ook nog op een slimme manier leren tellen, zelfs helemaal tot honderd. Een even geestig als doeltreffend en ongecompliceerd prentenboek dat kleuters ongetwijfeld heel vaak opnieuw voorgelezen willen krijgen.

  EAN: 9789025775841
  Auteur: 
  Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep b.v.
  Publicatiedatum:   24-08-2022
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 277 mm
  Breedte: 278 mm
  Dikte: 10 mm
  Gewicht: 510 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 32