Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers
EAN:  9789025775230
Publicatiedatum:   25-08-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  184

  Bestelbaar

De AVI-boeken over het ruimtewezen Blitz van Rian Visser en Lars Deltrap zijn buitenaards populair bij beginnende en dyslectische lezers vanaf 6 jaar. 'Blitz! Een gek drankje' is het zevende deel in de serie.

Blitz is ziek. Hij ziet geel en kan alleen maar op bed liggen. Het vogeltje Priet wil hem beter maken en gaat op zoek naar hulp. Priet komt terecht op de bol van Flutsie, die een drankje voor Blitz maakt. Het drankje werkt, maar heeft ook een nare bijwerking: Blitz wordt niet alleen beter, maar ook heel klein! Hoe gaan ze dat oplossen? Naar Flutsie gaan durft Blitz niet. Hij springt op de rug van Priet en samen vliegen ze naar de aarde, waar Rob en Moes wonen. Zouden zij hem kunnen helpen?

Het lijkt eenvoudig, maar ga er maar aan staan: een spannend verhaal schrijven voor kinderen die net zijn begonnen aan hun leescarrière. Rian Visser verstaat die kunst! 'Blitz! Een gek drankje' voldoet aan alle normen voor een eerste leesboek: grote letters, een lettertype dat ook voor dyslectici makkelijk leesbaar is, makkelijke woorden, korte zinnen die steeds op een nieuwe regel beginnen, beknopte hoofdstukjes en veel grappige illustraties van Lars Deltrap. Gelukkig zijn er nog veel meer boeken in de 'Blitz!'-serie!

Leesniveau: AVI E4 (Nederland) en leerjaar 2 eind (België).

Het verhaal wordt levendig verteld en de kleurrijke, sfeervolle illustraties van Lars Deltrap ondersteunen het verhaal prima.

  EAN: 9789025775230
  Auteur: 
  Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep b.v.
  Publicatiedatum:   25-08-2021
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 233 mm
  Breedte: 152 mm
  Dikte: 17 mm
  Gewicht: 438 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 184
  Collection:   Blitz!