You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.
EAN:  9789025472382
Publicatiedatum:   20-04-2022
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  256

  Bestelbaar

In ‘Zee van rust’ van Emily St. John Mandel steekt Edwin St. Andrew in 1912 de Atlantische Oceaan over. Als hij in de woeste wildernis van British Columbia het bos in stapt, is het heel even volslagen duister en zingen er vioolklanken onnatuurlijk door de lucht. Twee eeuwen later reist de beroemde schrijfster Olive Llewellyn de aarde over, ver van haar huis in de tweede maankolonie, nietsvermoedend van een oprukkende pandemie. In Olives bestsellerroman komt een vreemde scène voor: een man staat in een galmende ruimte viool te spelen terwijl om hem heen de bomen van een bos oprijzen. Weer tweehonderd jaar later wordt detective Gaspery Roberts gevraagd om terug te reizen in de tijd om deze vreemde doublure te onderzoeken. Station Elf van Emily St. John Mandel stond op de shortlist van de National Book Award en is bekroond met de Arthur C. Clarke Award.

Een verhaal over kunst en tijd, liefde en pandemie, van de bekroonde bestsellerauteur van Station Elf en Het glazen hotel.

Emily St. John Mandel is geboren in Canada. Ze woont in New York en schrijft regelmatig voor 'The Millions'. Ze schreef eerder onder andere 'Station Elf', dat in 2015 werd bekroond met de Arthur C. Clarke Award, op de shortlist stond van de National Book Award en in 31 talen is vertaald. Haar roman 'Het glazen hotel' verscheen in mei 2020. In april 2022 verschijnt haar nieuwste roman 'Zee van rust'.

(Foto: Sarah Shatz)

‘Een escheriaans spiegelpaleis van een roman’

  EAN: 9789025472382
  Auteur: 
  Uitgever: Atlas Contact, Uitgeverij
  Vertaler:  Lucie Schaap
  Publicatiedatum:   20-04-2022
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 136 mm
  Breedte: 210 mm
  Dikte: 24 mm
  Gewicht: 349 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 256