You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.
EAN:  9789025471095
Publicatiedatum:   19-10-2021
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  256

  Bestelbaar

‘Het verhaal van William’ van Elizabeth Strout gaat over Lucy Barton: wonend in New York, succesvol schrijfster en de moeder van twee volwassen dochters. Haar tweede echtgenoot is onlangs overleden. William is altijd een raadsel voor haar geweest. Ze is ooit met goede reden bij hem weggegaan. Toch hebben deze twee in al die jaren sinds hun scheiding een hechte, vriendschappelijke band met elkaar gehouden. Het verbaast Lucy dan ook niet wanneer William haar vraagt samen met hem een familiegeheim te onderzoeken dat hij onlangs heeft ontdekt. Een geheim dat een geheel nieuw licht zal werpen op alles wat William meende te weten over de mensen die hem het meest na staan, en onvermijdelijk ook over hemzelf.

In dit vervolg op Ik heet Lucy Barton vertelt een oudere Lucy over een moeilijke periode in het leven van haar ex-man, die een groot familiegeheim ontdekt dat hij samen met haar wil onderzoeken.

De Amerikaanse schrijfster Elizabeth Strout is auteur van onder andere 'Amy en Isabelle', 'Blijf mij nabij', 'Olive Kitteridge' en 'Ik heet Lucy Barton'. 'Olive Kitteridge' werd in 2009 met de Pulitzerprijs bekroond. De HBO-verfilming, met Frances McDormand in de hoofdrol, won in 2015 zes Emmy Awards, waaronder die voor beste miniserie. 'Ik heet Lucy Barton' klom tot plaats nummer 1 van The New York Times-bestsellerlijst, en stond op de longlist voor de Man Booker Prize. In 2019 verscheen 'Opnieuw Olive'. Haar nieuwe roman 'Het verhaal van William' verschijnt oktober 2021.

  EAN: 9789025471095
  Auteur: 
  Uitgever: Atlas Contact, Uitgeverij
  Vertaler:  Barbara de Lange
  Publicatiedatum:   19-10-2021
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 136 mm
  Breedte: 210 mm
  Dikte: 19 mm
  Gewicht: 295 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 256