You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.
EAN:  9789025459598
Publicatiedatum:   31-08-2021
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  176

  Bestelbaar

De verhalen van Lotte Dondorp in haar debuutbundel Zonder ons is er geen muziek gaan over mensen die houvast vinden in het dagelijkse en in schijnbaar gewone kleine rituelen, maar ook over vervreemding, ontkomen aan een verleden of juist aan een heden dat zich onherroepelijk opdringt. Een man krijgt een bezoeker die niet meer weggaat. Een dominee worstelt met haar liefde voor de buurvrouw. De Berenjager staat stil bij iedereen die wegging. Trefzeker en dromerig roept Lotte Dondorp levensechte en veelomvattende werelden op om in onder te duiken en met een nieuwe blik weer uit boven te komen. ‘Ik was alleen met ze, zoals ik voor hun geboorte alleen was met haar. Boswachter wilde ik worden, naar een andere staat verhuizen, kinderen krijgen. Ik kon er niet tegen dat we die droom niet deelden. Maar we gingen. En de jongens leken op mij.’

Een trefzekere en dromerige debuutbundel met verhalen die levensechte en veelomvattende werelden oproepen om in onder te duiken en met een nieuwe blik weer uit boven te komen.

Lotte Dondorp (1987) studeerde literatuurwetenschap en filosofie. In 2019 rondde zij de vierjarige opleiding af aan de
Schrijversvakschool Amsterdam. Haar verhalen verschenen op Revisor.nl, in 'Hollands Maandblad' en 'Tirade'. De verhalenbundel 'Zonder ons is er geen muziek' is haar debuut en verschijnt in augustus 2021.

(Foto: Jelmer de Haas)

  EAN: 9789025459598
  Auteur: 
  Uitgever: Atlas Contact, Uitgeverij
  Publicatiedatum:   31-08-2021
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 126 mm
  Breedte: 201 mm
  Dikte: 17 mm
  Gewicht: 225 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 176