Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers
EAN:  9789024597093
Publicatiedatum:   12-06-2022
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  400

  Bestelbaar

Holger Munch en Mia Krüger, de inspecteurs uit Samuel Bjørks wereldberoemde thrillerreeks, zijn terug. En deze keer gaan we terug in de tijd.

In Sneeuwwit, de ijzingwekkende prequel op de Munch & Krüger-bestsellerserie van Samuel Bjørk, vraagt Holger Munch de jonge Mia Krüger om voor hem te komen werken om een wel heel mysterieuze moordzaak op te lossen.

2001. In een buitenwijk van Oslo zijn twee elfjarige jongens vermoord. Naast de twee lichamen wordt een dode rode vos gevonden. De zaak lijkt op een andere onopgeloste zaak uit Zweden. Holger Munch is hoofd van een nieuwe onderzoekseenheid en heeft een team van de beste rechercheurs. Hij wordt gebeld door de politieacademie, ze hebben een buitengewoon getalenteerde studente die bij hun tests de hoogste scores haalde: Mia Krüger.

Munch toont de jonge Mia Krüger foto's van beide plaatsen delict en ze heeft maar een paar minuten nodig om dingen te zien waar zijn team niet eens aan heeft gedacht. Het begin van een samenwerking en van een de meest bloedstollende jachten op een seriemoordenaar ooit…

‘IJzingwekkend en subliem.’ **** De Telegraaf (over Ik reis alleen)

Het is wonderbaarlijk hoe Bjork er in slaagt de lezer mee te kijken in het hoofd van het jonge meisje, dat met gevaar voor eigen leven jacht maakt op deze seriemoordenaar. Natuurlijk heeft ook zij haar eigen trauma’s, maar Bjørk maakt die ondergeschikt aan de moordzaak zelf. Dat maakt deze thriller heel wat minder cliché dan veel andere in dit genre.

  EAN: 9789024597093
  Auteur: 
  Uitgever: Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
  Vertaler:  Perpetua Uiterwaal - Liesbeth Huijer
  Publicatiedatum:   12-06-2022
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 232 mm
  Breedte: 155 mm
  Dikte: 33 mm
  Gewicht: 570 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 400
  Collection:   Munch & Kruger