You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.
EAN:  9789024596393
Publicatiedatum:   07-09-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  304

  Bestelbaar

Herman van Veen brengt een ode aan het leven met zijn nieuwe boek inclusief nieuw album. Hij vertelt over de eerste hartslag die hij hoorde, het licht dat hij zag. In twintig hoofstukken, aangekleed met liedteksten en illustraties, neemt hij je mee over een grillig pad langs sloten, bramen en brandnetels. Verhaalt hij van onvoltooide levens, verstrooide dromen, dwalingen, misverstanden, grappen – en van heel veel houden van op alle mogelijke manieren. En steeds is daar ook de muziek, waarin alles resoneert. Een kroniek van zesenzeventig bewogen jaren die als een handschoen past in een binnenzak. De cd bevat geheel nieuwe muziek van Herman van Veen; muziek die je, net als de verhalen, overal met je meedraagt.

Inclusief nieuw album. Een boek waarin het Nederlandse icoon Herman van Veen terugblikt op zijn leven als schrijver, artiest en activist, en speelt met woorden en muziek zoals alleen hij dat kan.

Herman van Veen (1945) is geboren en getogen in Utrecht, waar hij ook het conservatorium bezocht. In 1965 maakte hij zijn theaterdebuut met het soloprogramma Harlekijn. Sindsdien reist hij de hele wereld rond met zijn voorstellingen. Voor zowel zijn artistieke werk als zijn inzet voor projecten ten behoeve van vrede, vrijheid en verbondenheid is hij talloze malen onderscheiden.

  EAN: 9789024596393
  Auteur: 
  Uitgever: Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
  Publicatiedatum:   07-09-2021
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 135 mm
  Breedte: 208 mm
  Dikte: 25 mm
  Gewicht: 586 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 304