You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.
EAN:  9789024595655
Publicatiedatum:   23-09-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  80

  Bestelbaar

In Werk aan de winkel van Pieter Feller en Natascha Stenvert (ill.) leren Kolletje en Dirk alles over beroepen – het thema van de Kinderboekenweek 2021.

De juf vraagt op school wat iedereen later wil worden. Kolletje wil dierendokter worden of toversokkenwenser. Liekje wordt prinses. Patrick Poeptoeter wil in de dierentuin werken, dan kan hij olifantendrollen opruimen. Fleur, Kolletjes oppas, vertelt dat ze een vakantiebaantje heeft gevonden. Ze gaat op een camping werken. Kolletje en Dirk gaan zelf ook aan de slag. De kinderboerderij heeft geld nodig voor een nieuwe modderpoel voor de hangbuikzwijntjes. Daarom gaan Kolletje en Dirk spullen in een kraampje op de stoep verkopen. Werk aan de winkel dus!

In dit boek met twaalf nieuwe Kolletje & Dirk-verhalen komen allerlei beroepen aan bod: van verkoper, kapper, opticien en gitarist tot stratenmaker, fotograaf en zelfs circusartiest! Bij dit boek hoort een poster met een beroepenmemospel. Leuk om thuis of op school te spelen!

‘Feller weet zó goed aan te sluiten bij de belevingswereld van kleuters en de verhalen begrijpelijk te houden zonder dat het saai wordt. De tekeningen van Natascha Stenvert zijn weer geweldig als altijd. Kleurrijk, herkenbaar, speels en waanzinnig aantrekkelijk.’

Boekleven.nl over Voorlezen met Kolletje & Dirk

Twaalf nieuwe Kolletje & Dirk-verhalen: over beroepen. Met een beroepenmemospel!

  EAN: 9789024595655
  Auteur: 
  Uitgever: Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
  Publicatiedatum:   23-09-2021
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 177 mm
  Breedte: 207 mm
  Dikte: 13 mm
  Gewicht: 380 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 80
  Collection:   Kolletje en Dirk