Najat

80 kleurrijke recepten en verhalen uit magisch Marokko

EAN:  9789024586202
Publicatiedatum:   26-09-2019
Uitvoering:  Hardback
Taal:   Nederlands
Hoogte:  250 mm
Breedte:  287 mm
Dikte:  34 mm
Gewicht:  1899 gr
Aantal bladzijden:  304

 Leverbaar

‘Een aanrader voor iedereen die naast de thuiskeuken van Marokko ook de restaurantcultuur wil leren kennen.’ Uit het juryrapport van Het Gouden Kookboek 2019.

Najat Kaanache werd geboren in San Sebastian en kreeg van haar Marokkaanse ouders de liefde voor eten mee. Ze studeerde in Engeland en woonde een aantal jaren in Den Haag. Ze werkte bij de beste sterrenrestaurants ter wereld, waaronder elBulli en Noma. Kaanache heeft haar eigen restaurant, NUR in de Medina van Fez, waarmee ze al twee jaar op rij de prijs van Worlds Best Moroccan Cuisine won.

Echt Marokkaans koken leer je pas echt met dit kookboek van Najat Kaanache. Ze werkte bij de beste sterren¬restaurants ter wereld, waaronder El Bulli en Noma, en heeft nu haar eigen restaurant, NUR, in de medina van Fez. Koken met natuurlijke ingrediënten, maar wél met sterallures.Najat Kaanache neemt je in dit kookboek mee op een culinaire reis door Marokko. Een kleurrijk boek met 80 recepten, achtergrondverhalen en schitterende fotografie.

'Bij het doorbladeren spat de bijzondere fotografie van de pagina's af', uit het juryrapport van Het Gouden Kookboek 2019.

Prachtig gefotografeerd kookboek over de magische Marokkaanse keuken.

    EAN: 9789024586202
    Auteur: 
    Uitgever: Luitingh-Sijthoff
    Publicatiedatum:   26-09-2019
    Uitvoering: Hardback
    Taal: Nederlands
    Hoogte: 250 mm
    Breedte: 287 mm
    Dikte: 34 mm
    Gewicht: 1899 gr
    Voorraad: Beschikbaar
    Aantal bladzijden: 304