You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.
EAN:  9789024586110
Publicatiedatum:   13-10-2022
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  96

   In herdruk

Thematitel Kinderboekenweek 2022! Een onweerstaanbaar reptielenboek voor kinderen boordevol weetjes, gave foto’s en grappige illustraties.

Dat reptielen fascinerende dieren zijn, laat Sterrin Smalbrugge zien in Het grote reptielenboek. Deze jonge ecologe schreef een onweerstaanbaar boek over de wereld van reptielen, compleet met gave foto’s en grappige tekeningen. Kortom: een boek voor echte durfals!

Reptielen zijn niet erg populair bij mensen. Onterecht, vindt Sterrin Smalbrugge. Ze zijn superbelangrijk voor de natuur. En ze zijn ook heel fascinerend! Wist je bijvoorbeeld dat de koningscobra de enige slang ter wereld is die een nest voor haar kinderen maakt? Dat de gekko met zijn coole pootjes een ware Spider-Man is? En dat er van het gif van het gilamonser (een grote hagedis) een medicijn tegen diabetes type 2 wordt gemaakt? Vol enthousiasme vertelt Sterrin over deze boeiende dieren en hun rol in de natuur. De foto’s van reptielenfotograaf Matthijs Kuijpers en de tekeningen van Wendy Panders maken dit boek helemaal af!

Sterrin Smalbrugge reist de hele wereld over om onderzoek te doen naar reptielen. Ze trad op in De Grote Reptielenshow en is regelmatig op tv te zien om te vertellen over reptielen.

  EAN: 9789024586110
  Auteur: 
  Uitgever: Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
  Publicatiedatum:   13-10-2022
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 258 mm
  Breedte: 326 mm
  Dikte: 15 mm
  Gewicht: 938 gr
  Voorraad: In herdruk
  Aantal bladzijden: 96
  Keywords:   dieren;kennis;krokodillen;natuur;natuurbehoud;rangers;reptielen;slangen