Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers

Impact maken met humor


Nederlands | 13-05-2024 | 160 pagina's

9789024464296

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 25,00


 De Boekverkoopers

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Stop met gortdroge presentaties en afstandelijke professionaliteit. Leer hoe je het zware licht maakt, het saaie leuk, het serieuze luchtig, het ingewikkelde simpel, het zure zoet en het onbespreekbare bespreekbaar.

Cabaretregisseur en docent Malinca Verwiel laat je zien hoe je als spreker aan de touwtjes trekt. Hoe je je publiek kunt dirigeren, zodat ze aan je lippen hangen. Dankzij universele theaterwetmatigheden die ook ten grondslag liggen aan bekende tv-programma’s als De Avondshow met Arjen Lubach en Even tot hier.

Impact maken met humor is een boek vol voorbeelden en praktische humortools om ervoor te zorgen dat je publiek op een leuke, luchtige manier iets leert. Inspireer je toehoorders, zodat ze ambassadeur worden van jouw boodschap. Zonder dat je ze de les leest.

Voor sprekers op een podium, voor trainers en voor professionals die veel presenteren. Een verslavende methode om je publiek te raken met humor!

 

Malinca Verwiel is oprichter van de School voor Humor & Authenticiteit en regisseerde vele cabaretiers, onder wie Claudia de Breij. Ze is docent en trainer voor executives, economen, marketeers en engineers. Ook was ze een van de pioniers achter Loesje.

 

 

‘Een helder antwoord op de vele vragen rondom humor en een vlammend pleidooi voor echtheid en authenticiteit’

Berthold Gunster, Omdenken

 

Details

EAN :9789024464296
Auteur: 
Uitgever :Koninklijke Boom Uitgevers
Publicatie datum :  13-05-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :229 mm
Breedte :150 mm
Dikte :12 mm
Gewicht :298 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :160