Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers

De kleuren van schaduw


Nederlands | 20-06-2023 | 560 pages

9789022599471

Hardback


  Lees hier de eerste pagina``s....

€ 24,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 De Boekverkoopers

   Bestelbaar
Tekst achterflap

De kleuren van magie werd door The Guardian en Waterstones uitgeroepen tot een van de beste fantasyboeken van het jaar

Het is vier maanden geleden dat de steen in het bezit van Kell kwam. Vier maanden sinds zijn pad kruiste met dat van Lila Bard. Vier maanden sinds prins Rhy gewond raakte en de beruchte tweeling van Wit Londen werd verslagen. Nu, rusteloos sinds hij is gestopt met het smokkelen van magische goederen, wordt Kell ’s nachts geplaagd door duistere dromen, en overdag door herinneringen aan Lila.

Intussen maakt Rood Londen zich op voor de Element Spelen, een extravagante internationale magiewedstrijd die bedoeld is ter vermaak en om aangrenzende landen te vriend te houden. Men heeft het zo druk met de voorbereidingen dat niemand doorheeft dat een piratenschip vol oude bekenden steeds dichterbij komt. En dat een ander Londen, ver weg, langzaam aan kracht begint te winnen. Want een schaduw die ’s nachts verdwijnt, zal de volgende ochtend weer verschijnen. En de balans van magie is kwetsbaar. Als één stad opbloeit, moet een andere ten onder gaan.

In de pers

‘Geweldig creatief en vindingrijk.’ The Guardian

‘Schwab creëert op ingenieuze wijze een geheel nieuw soort fantasy: avontuurlijk, verfrissend en met een boeiende antiheldin.’ Publishers Weekly

‘Verslavend en fascinerend.’ Entertainment Weekly

Biografie

V.E. Schwab (zij/hen) is een Amerikaanse bestsellerauteur. Het eerste deel van de Schemering-trilogie werd uitgeroepen tot een van de beste fantasyboeken van het jaar. Schwabs werk wordt in meer dan 24 talen vertaald. Ze woont afwisselend in Amerika, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Details

ISBN :9789022599471
Auteur: 
Uitgever :Meulenhoff Boekerij B.V.
Vertaler : Inge Pieters
Publicatiedatum :  20-06-2023
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :223 mm
Breedte :153 mm
Dikte :54 mm
Gewicht :860 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :560
Collection :  Schemering
Keywords :  a conjuring of light;a darker shade of magic;a gathering of shadows;bestseller;bestsellerauteur;doorbraak;j.k. rowling;magie;magiër;parallelle werelden;red london;reizen;shades of magic;sterke vrouw;tolkien;toonaangevend;victoria schwab