Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers

Schip der zielen


Nederlands | 18-07-2023 | 432 pagina's

9789022583777

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 24,99


 De Boekverkoopers

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Voor de fans van Ken Follett en Dan Brown

Augustus 1621. Het Schip der zielen en haar moedige bemanning uit Italië, Frankrijk, Nederland en de Canarische Eilanden jaagt al maandenlang op de onvoorspelbare oceaan, om hen die door zeerovers tot slaaf zijn gemaakt te bevrijden.

De dappersten onder hen: vrouwen die in vermomming leven. Hun commandant Louise Reydon-Joubert is op de vlucht voor een rechtelijke dwaling die haar naar de galg zal sturen. De vrouwen weten dat als ze worden gearresteerd, ze zullen worden berecht, veroordeeld en uiteindelijk opgehangen. Wat hen verder ook nog te wachten staat, hun ware identiteit moet en zal geheim blijven.

In de pers

‘Een prachtige, huiveringwekkende, haast hallucinerende sfeer die ervoor zorgt dat je het boek in één adem uitleest.’ Vrij Nederland

‘Een spannend verhaal vol mysteries en geheimen, liefde en verraad, oorlog en avontuur, samenzweringen en verbroken beloftes.’ Algemeen Dagblad

Biografie

Kate Mosse is een van de oprichters van de Women’s Prize for Fiction (voorheen de Orange Prize). In januari 2024 kreeg zij de hoge koninklijke onderscheiding, Commander of the British Empire, ter ere van haar jarenlange inzet voor vrouwelijke auteurs. Haar vorige boeken, waaronder Het verloren labyrint, Citadel, en het recentste boek Schip der zielen, waren grote bestsellers. Ze woont afwisselend in West Sussex, Engeland en Carcassonne, Frankrijk.

Details

EAN :9789022583777
Auteur: 
Uitgever :Meulenhoff Boekerij B.V.
Vertaler : Irene Paridaans
Publicatie datum :  18-07-2023
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :238 mm
Breedte :163 mm
Dikte :47 mm
Gewicht :860 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :432
Reeks :  Tijden van vuur
Keywords :  overleven;scheepvaart;sterke vrouwen;vermomming