EAN:  9789022564097
Publicatiedatum:   15-10-2012
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:   Nederlands
Hoogte:  140 mm
Breedte:  215 mm
Dikte:  28 mm
Gewicht:  451 gr
Aantal bladzijden:  336

  Bestelbaar | ma-do voor 16:00 > volgende dag bij RW ( vr > ma | za > di )

ook los te lezen

Jo Marie Rose heeft haar man verloren. Op zoek naar rust en de mogelijkheid van een nieuwe start, vestigt ze zich in het kleine kustplaatsje Cedar Cove. Maar hoe begin je opnieuw na een gelukkig leven samen? Als Jo Marie een kleine bed & breakfast te koop ziet staan, beseft ze dat dit haar kans is.

Haar eerste gast is Joshua Weaver, die voor zijn zieke stiefvader komt zorgen. De twee mannen hebben het nooit goed met elkaar kunnen vinden, en Joshua heeft weinig hoop dat dat nog zal veranderen. Tot hij een oud-klasgenoot van zijn middelbare school tegenkomt, die hem doet inzien dat het nooit te laat is voor verzoening en vergeving.

De andere gast is Abby Kincaid, die naar haar geboorteplaats Cedar Cove is teruggekeerd voor de bruiloft van haar broer. De laatste keer dat ze er was is twintig jaar terug, en niet voor niets: het schilderachtige havenstadje herbergt voor haar vooral pijnlijke herinneringen. Door haar familie en oude bekenden weer te zien, begrijpt ze dat ze niet kan blijven weglopen voor het verleden als ze ooit verder wil komen.

De bed & breakfast in Rose Harbor is het eerste deel in een nieuwe serie ontroerende romans over oude vrienden, nieuwe kansen en onverwachte liefdes. Een introductie in een onvergetelijke vriendenkring, waarvan we nog veel zullen horen.

  EAN: 9789022564097
  Auteur: 
  Uitgever: Meulenhoff Boekerij B.V.
  Vertaler:  Ineke de Groot
  Publicatiedatum:   15-10-2012
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 140 mm
  Breedte: 215 mm
  Dikte: 28 mm
  Gewicht: 451 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 336
  Collection:   Rose Harbor
  Keywords:   bed & breakfast;familie;liefde;nieuw begin;verleden;vertrouwen;vriendschap