You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.Ongetemd Leven - zelfbevrijdingsgids

Stop met pleasen, leef je eigen leven

EAN:  9789021596563
Publicatiedatum:   22-02-2022
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  240

  Bestelbaar

'Ongetemd leven – zelfbevrijdingsgids' is het werkboek van Glennon Doyle voor iedereen die klaar is om zijn of haar allermooiste leven, familie en wereld te creëren. Dankzij deze gids hoor je je innerlijke stem weer en leer je deze te vertrouwen en te volgen. Vol oefeningen, citaten, illustraties en meditatieve intermezzo’s aan de hand van de lessen uit de bestseller 'Ongetemd leven'. Stop met anderen te pleasen, vind je eigen pad en begin te leven!

''Ongetemd leven' zal je brein door elkaar schudden en je ziel laten schreeuwen. Lees dit boek.' – Adele

‘Glennon Doyle heeft een plek in het rijtje van Brené Brown, Cheryl Strayed en Elizabeth Gilbert, allemaal vrouwen die ruimte hebben gemaakt voor imperfectie en kwetsbaarheid op het pad van persoonlijke groei en betekenisvol leven.’ – Happinez

Glennon Doyle is auteur van twee # 1 ‘New York Times’ Bestsellers: ‘Ongetemd Leven’ (‘Untamed’) en ‘Carry on en leef’ (‘Love Warrior’). Behalve schrijver is ze activiste, spreker, influencer en host van de populaire podcast 'We can do hard things'. Ze is oprichter van een non-profitorganisatie die vrouwen, gezinnen en kinderen in crisissituaties helpt. Ze woont in Florida met haar vrouw en drie kinderen.

Journal bij de bestseller 'Ongetemd leven' vol oefeningen voor iedereen die wil stoppen met pleasen en aan het roer wil staan van zijn of haar eigen leven.

Glennon Doyle is auteur van twee # 1 ‘New York Times’ Bestsellers: ‘Ongetemd Leven’ (‘Untamed’) en ‘Carry on en leef’ (‘Love Warrior’).

Glennon is activiste, spreker en influencer. Ze is oprichter van een non-profitorganisatie die vrouwen, gezinnen en kinderen in crisissituaties helpt. Ze woont in Florida met haar vrouw en drie kinderen.

  EAN: 9789021596563
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   22-02-2022
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 139 mm
  Breedte: 210 mm
  Dikte: 20 mm
  Gewicht: 474 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 240