Nederlands | 03-02-2022 | 224 pages
9789021585093
Hardback
BBQ als een pro met de beste gerechten uit BBQ-restaurant Black Smoke. Powered by Smokey Goodness.
Black Smoke 2 van Jord Althuizen en Kasper Stuart is het nieuwe BBQ-boek van de populaire Black Smoke-restaurants – vurige broertjes van Smokey Goodness. Met fire, ice & BBQ-attitude wordt het weer volop feest! Niet alleen vind je de allernieuwste, stoerste gerechten van dit geweldige BBQ-restaurant in Rotterdam en Antwerpen om thuis zelf op het vuur uit te proberen, maar ook de coolste cocktails en sterkste verhalen. Met een extra vleug Rotterdamse charme: niet lullen, maar BBQ’en!
Jord Althuizen is oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Cateringbedrijf Smokey Goodness. In 2010 begon hij met zijn missie om Nederland kennis te laten maken met een betere vorm van barbecueën op echt vuur. En met succes, het resultaat is onder meer de vestiging van BBQ-restaurant Black Smoke in Rotterdam en Antwerpen en The Rough Kitchen in Amsterdam. Meerdere boeken uit zijn Smokey Goodness-bestsellerserie zijn uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar, en er zijn inmiddels meer dan 375.000(!) exemplaren verkocht. De Smokey-serie is ook verkrijgbaar in Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Engeland en Amerika.
ISBN : | 9789021585093 |
Uitgever : | VBK Media |
Publicatiedatum : | 03-02-2022 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal : | Nederlands |
Hoogte : | 295 mm |
Breedte : | 236 mm |
Dikte : | 31 mm |
Gewicht : | 1642 gr |
Voorraad : | Bestelbaar |
Aantal bladzijden : | 224 |