Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers

Wanderlust - Europa


Nederlands | 19-11-2021 | 328 pagina's

9789021579252

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 45,00


 De Boekverkoopers

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Wanderlust Europa is een schitterend boek van Gestalten en Alex Roddie dat je langs de mooiste wandelroutes en hiking trails van Europa voert. Inclusief adembenemende fotografie.

Tekst achterflap

Wanderlust Europa bevat de meest legendarische hikes en wandelingen van Europa.

Wanderlust Europa neemt je mee van de spectaculaire natuur van Ijsland, door de uitgestrektheid van Zweden, van de Schotse Hooglanden tot het unieke landschap van de Baltische staten tot de majestueuze toppen van de Alpen.

In dit prachtige boek vind je korte en lange tochten die je voeren langs stranden, over heuvels en bergen en door vlaktes. Inclusief indrukwekkende foto’s, duidelijke kaarten en heldere uitleg. Voor wandelaars van alle niveaus die op zoek zijn naar adembenemende tochten, het ultieme gevoel van vrijheid en de drang om verbinding te maken met het buitenleven.

Ontdek samen met buitenliefhebber Alex Roddie hoe je de grootsheid en de schoonheid van de natuur het beste kunt ervaren. Van langeafstandstrekkingen en korte dagtochten tot langere weekenduitstapjes. Verken Europa stap voor stap met Wanderlust Europa. Een stijlvol koffietafelboek en cadeau voor wandelliefhebbers.

'De beste Europese routes om je 'reislustige' geest te sussen.' - Condé Nast reiziger

Ontdek meer legendarische wandelroutes en hikes over de hele wereld in Wanderlust Alpen, Wandelust Scandinavië en Wanderlust USA uit de Wanderlust-serie.

Details

EAN :9789021579252
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatie datum :  19-11-2021
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :298 mm
Breedte :237 mm
Dikte :34 mm
Gewicht :1957 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :328