Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers
EAN:  9789021575018
Publicatiedatum:   22-12-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  224

  Bestelbaar

In Wandellust laat lifestyleblogger Cynthia Schultz zien hoe leuk wandelen kan zijn. Laat je door dit mooie boek inspireren om te gaan wandelen!

In haar boek Wandellust laat lifestyleblogger Cynthia Schultz je zien hoe leuk wandelen is. Wandellust is een heerlijk inspiratieboek vol prachtige wandelplekken. Denk je bij wandelen aan wandelschoenen, windjacks en stokken? Er is meer! Wandelen is óók heerlijk als je er geen sport van maakt. Het is eenvoudig, je hebt er weinig voor nodig en het kan overal. Je hoofd waait leeg en lopen is goed voor lijf en brein. Wandelen is makkelijk te integreren in je dagelijkse leven, en hoe heerlijk is het om Nederland te voet te ontdekken? Krijg jij al #wandellust?

Wandellust is een inspiratieboek vol prachtige wandelplekken. Denk je bij wandelen aan wandelschoenen, windjacks en stokken? Er is meer! Wandelen is óók heerlijk als je er geen sport van maakt. Het is eenvoudig, je hebt er weinig voor nodig en het kan overal. Je hoofd waait leeg en lopen is goed voor lijf en brein. Wandelen is makkelij k te integreren in je dagelijkse leven, en hoe heerlijk is het om Nederland te voet te ontdekken? Krijg jij al #wandellust?

Cynthia Schultz runt de succesvolle lifestyleblog cynthia.nl en helpt mensen met haar Structuurjunkie-planners en trainingen effi ciënter te werken zodat ze meer tijd overhouden voor andere dingen. Cynthia wandelt dagelijks zo’n anderhalf uur.

  EAN: 9789021575018
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   22-12-2021
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 246 mm
  Breedte: 177 mm
  Dikte: 22 mm
  Gewicht: 662 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 224