Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De BoekverkoopersHoud me vast

zeven gesprekken voor een hechte(re) en veilige relatie

ISBN:  9789021565231
Publicatiedatum:   02-06-2023
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  288

  Bestelbaar

Op basis van de Emotionally Focused Couple Therapy geeft dr. Sue Johnson tips voor een veilige en hechte relatie. Dat willen we toch allemaal?

Dr. Sue Johnson schreef Houd me vast, een bestseller voor relatietherapeuten en stellen die aan hun relatie willen werken.

We zijn allemaal op zoek naar liefde, steun en verbondenheid, maar soms hebben we daar een beetje hulp bij nodig. Om weer samen te praten, een uitgedoofde relatie nieuw leven in te blazen, of een relatie die verkeerd dreigt te re gaan te redden.

Dr. Sue Johnson is klinisch psycholoog en een vooraanstaand deskundige in de relatiewetenschap. Tevens ontwikkelaar van Emotionally Focused Couple Therapy. In Houd me vast maakt Sue Johnson de lezer deelgenoot van haar baanbrekende en buitengewoon succesvolle programma voor het creëren van hechte en veilige relaties.

Door middel van verhalen uit haar praktijk, gesprekstechnieken, oefeningen en verhelderend advies laat ze zien wat de zeven bepalende momenten in een relatie zijn en coacht ze je die momenten door zodat je een veilige en blijvende band creëert met je partner.

Al meer dan 100.000 exemplaren verkocht!

“De beste relatietherapeut ter wereld”. – John Gottman

Dr. Sue Johnson is klinisch psycholoog en een vooraanstaand deskundige in de relatiewetenschap. Ze ontwikkelde de Emotionally Focused Couple Therapy (EFT) en schreef het boek Houd me vast bij die methode. Waar zij inmiddels al meer dan 100.000 exemplaren van heeft verkocht.

  ISBN: 9789021565231
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Vertaler:  Dick van Alkemade
  Publicatiedatum:   02-06-2023
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 230 mm
  Breedte: 150 mm
  Dikte: 25 mm
  Gewicht: 484 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 288
  Keywords:   liefde;psychologie;relatie;therapie