Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers

De terugkeer van Rachel Price


Nederlands | 25-04-2024 | 528 pagina's

9789021489780

Paperback / softback


€ 18,99


 De Boekverkoopers

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Zestien jaar geleden verdween Rachel Price. Haar toen tweejarige dochter Bel Price was de enige getuige. Ze heeft aan deze ingrijpende gebeurtenis geen herinneringen en ze leeft sindsdien in de schaduw van deze mysterieuze verdwijning. Rachel Price is weg, waarschijnlijk dood, en Bel zou het liefst willen dat iedereen gewoon verder gaat met leven.

De zaak wordt plotseling weer relevant als de familie Price instemt met een true crime-documentaire. En dan gebeurt wat al die tijd onmogelijk had geleken: Rachel Price keert terug. Bels leven zal nooit meer normaal zijn. Haar moeder vertelt een ongelooflijk verhaal over wat haar is overkomen. Letterlijk ongelooflijk, want Bel weet zeker dat Rachel niet de waarheid spreekt. Maar als Rachel liegt, waar heeft ze dan al die tijd gezeten? En belangrijker nog: zou ze gevaarlijk kunnen zijn?

Terwijl de camera’s nog draaien, probeert Bel de waarheid over haar moeder te achterhalen en erachter te komen waarom Rachel werkelijk is teruggekeerd uit de dood.


Biografie

Holly Jackson begon al op vroege leeftijd met schrijven en voltooide haar eerste roman op haar vijftiende. Tegenwoordig woont ze in Londen, waar ze zich naast lezen en schrijven bezighoudt met true crime-documentaires zodat ze kan doen alsof ze een detective is.

Details

EAN :9789021489780
Auteur: 
Uitgever :Singel Uitgeverijen
Vertaler : H.C. Kaspersma
Publicatie datum :  25-04-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :135 mm
Dikte :41 mm
Gewicht :558 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :528