You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.
EAN:  9789021440804
Publicatiedatum:   30-08-2021
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  320

  Bestelbaar

De aarde is allesbehalve rond, banken liegen over ons geldsysteem, de maanlanding is fake, Big Pharma maakt ons ziek, klimaatopwarming is zwaar overtrokken en corona is een meesterzet op het schaakbord van de elite. Officiële waarheden liggen steeds vaker onder vuur, en veel mensen gaan zelf op zoek naar alternatieve verklaringen.

Zij worden stereotyperend weggezet als paranoïde en irrationele complotdenkers, als wappies. Maar wie zijn deze mensen nu eigenlijk? Waarom zijn zij afgehaakt bij de officiële waarheid? Wat zijn hun ideeën en overtuigingen? En wat stimuleert hun honger naar andere kennis?

In dit unieke visuele verhalenboek staat de zoektocht naar de waarheid van achttien bijzondere personen centraal. Zij vertolken elk één thema waarvan de gangbare lezing wordt betwist – van 9/11 en vaccinaties tot ufo’s, massa-immigratie en 5G – en delen hun kennis. Via interviews, fotografie en eigen beeldmateriaal dring je hun intrigerende leef- en denkwereld binnen.

Met dit boek willen de auteurs een constructieve bijdrage leveren aan een gepolariseerd maatschappelijk debat. De titel is vooral een uitnodiging: laat je meenemen in de wondere wereld van deze waarheidszoekers, zet je zintuigen op scherp, en verdiep je overtuigingen om uiteindelijk zélf over de waarheid te kunnen oordelen. The truth is out there.

Jaron Harambam is socioloog en werkzaam op het gebied van nieuws, algoritmes en complottheorieën. Hij studeerde cum laude af op dit onderwerp. Marije Kuiper is fotograaf en portretteerde voor het boek The Truth Is Out There de betrokkenen in een authentieke setting. Roel Vaessen is grafisch vormgever en al van jongs af aan gefascineerd door intrigerende en spannende verhalen.

  EAN: 9789021440804
  Auteur: 
  Uitgever: Singel Uitgeverijen
  Publicatiedatum:   30-08-2021
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 172 mm
  Breedte: 242 mm
  Dikte: 24 mm
  Gewicht: 842 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 320