You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.
EAN:  9789021428673
Publicatiedatum:   14-04-2022
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  96

  Bestelbaar

De zeven reisverhalen van Sindbad de Zeeman komen uit de wereldberoemde vertellingen van Duizend-en-een-nacht. Reis samen met Sindbad af naar woeste zeeën en geheimzinnige plekken waar het gevaar nooit ver weg is. Ontsnap aan cyclopen, reuzenslangen, vogels zo groot als een kasteel, kolkende rivieren en onbetrouwbare mensen. Onderweg leert Sindbad van alles over zichzelf en de wereld om hem heen.

Dit Arabische verhaal wordt door Tiny Fisscher opnieuw verteld voor kinderen. De spannende avonturen van Sindbad de Zeeman komen tot leven in de magische illustraties van zeven illustratoren: Thé Tjong-Khing, Linde Faas, Daan Remmerts de Vries, Jeska Verstegen, Juliette de Wit, Sophie Pluim en Pyhai.

Tiny Fisscher schrijft voor alle leeftijden en in diverse genres, van prentenboek tot 12+-roman. De afgelopen jaren heeft ze zich ook toegelegd op het hertalen van beroemde klassiekers, zodat nieuwe generaties er weer van kunnen genieten. Voor Volt hertaalde ze met veel succes De kleine prins, Oliver Twist en Reis om de wereld in 80 dagen. Ze schrijft thuis, in Amsterdam, waar de rolkoffers en skateboards langs haar werkkamer denderen, maar voor geen goud zou ze ergens anders willen wonen.

  EAN: 9789021428673
  Auteur: 
  Uitgever: Singel Uitgeverijen
  Publicatiedatum:   14-04-2022
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 177 mm
  Breedte: 248 mm
  Dikte: 17 mm
  Gewicht: 477 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 96