You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.
EAN:  9789021422299
Publicatiedatum:   03-06-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  888

  Bestelbaar

Twee getrouwde vrouwen, allebei moeder en midden veertig, storten zich in een lesbische amour fou zonder weerga. Zwanet Vrauwdeunt, die het verhaal vertelt, doorkruist in een schaamteloze innerlijke monoloog het erotische paradijs dat zij met haar geliefde Corinne Suwijn heeft ontdekt. Albert Egberts, echtgenoot van de een en voormalig minnaar van de ander, is aangewezen op het sleutelgat.

Stemvorken gaat niet alleen over liefde en lichamelijkheid, maar ook over verval dat komt met het voortschrijden van de tijd. Zwanet en Corinne raken betrokken bij de zoektocht naar Tibbolt ‘Movo’ Satink, die is verdwenen na een veldslag tussen voetbalhooligans, maar een sleutelrol vervult bij de genezing van een ernstig verwarde vrouw over wie zij zich ontfermen. Uiteindelijk is het de vijandige buitenwereld die hun liefde te gronde dreigt te richten.

A.F.Th. van der Heijden (1951) schreef meer dan dertig boeken en zijn werk werd onderscheiden met onder meer de Anton Wachterprijs, de F. Bordewijk-prijs, de Multatuliprijs, de Generale Bank Literatuurprijs, De Gouden Uil, de Dirk Martensprijs en de AKO Literatuurprijs. Zijn boeken zijn verschenen in diverse talen en een aantal ervan werd verfilmd.

  EAN: 9789021422299
  Auteur: 
  Uitgever: Singel Uitgeverijen
  Publicatiedatum:   03-06-2021
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 149 mm
  Breedte: 223 mm
  Dikte: 47 mm
  Gewicht: 1040 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 888