Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers

Het wonderbaarlijke verhaal van de kleine prins


Nederlands | 08-11-2023 | 88 pagina's

9789021418452

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 18,99


 De Boekverkoopers

   Bestelbaar
Tekst achterflap

‘Als jij een vriend wilt, maak mij dan tam.’ ‘Hoe doe ik dat?’ vroeg de kleine prins. ‘Vooral door veel geduld te hebben,’ antwoordde de vos. De kleine prins woont op een piepkleine planeet. Daar zorgt hij voor drie vulkanen en een eigenwijze bloem.

Op een dag gaat het prinsje op reis. Hij komt langs zeven planeten, waar hij de wonderlijkste mensen tegenkomt. Zo ontmoet hij een koning die niemand heeft om de baas over te spelen, en een zakenman die alle sterren van het heelal wil sparen.

De laatste planeet waar de kleine prins terechtkomt is de aarde, waar hij vrienden wordt met een vos. Dan ontmoet hij een piloot die midden in een woestijn met zijn vliegtuig is gestrand. Acht dagen lang zijn de kleine prins en de piloot samen. Het prinsje vertelt over zijn leven en over zijn wonderbaarlijke reis. Maar op de achtste dag is het water op en moeten ze op zoek naar een bron…

Biografie

Tiny Fisscher is een veelzijdige auteur. Ze schrijft voor alle leeftijden en in diverse genres. Haar bekendste werk is de bewerking van de klassieker
Alleen op de wereld
, dat een bestseller werd. Fisscher heeft meer dan veertig boeken op haar naam staan, waaronder intussen vijf bewerkingen van beroemde klassiekers.

Details

EAN :9789021418452
Auteur: 
Uitgever :Singel Uitgeverijen
Publicatie datum :  08-11-2023
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :261 mm
Breedte :187 mm
Dikte :14 mm
Gewicht :446 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :88
Reeks :  Kinderklassiekers