Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers

Niets is wat het lijkt


Nederlands | 12-07-2024 | 288 pagina's

9789021343303

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 22,99


 De Boekverkoopers

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Een indringende kijk achter de schermen van de politie, waar een onvermoeibare agent PTSS oploopt.

Tekst achterflap

Zeventien jaar lang werkte Diederik de Geus bij de politie Noord-Holland Noord. In Niets is wat het lijkt neemt hij ons mee in zijn dagelijkse politiewerk, waarbij hij van noodmelding naar noodmelding gaat. Tijdens zijn diensten krijgt hij met veel mooie mensen te maken, maar ook met bijzonder spannende en heftige situaties. Zo staat Diederik de ene keer in zijn eentje bij een ongeval met negen slachtoffers waaronder twee doden, moet hij regelmatig nabestaanden inlichten over hun verlies en wordt er bij een andere melding van dichtbij een vuurwapen op hem gericht door een psychotische persoon. Met dank aan zijn professionaliteit, alertheid en zijn collegas weet hij het er steeds goed vanaf te brengen. Maar het heftige werk vergt zijn tol: Diederik ontwikkelt PTSS. Inmiddels is hij volledig afgekeurd en kan hij het werk waar hij ondanks alles zo van houdt niet meer uitoefenen.

Niets is wat het lijkt is een prachtig boek over het bijzondere werk dat politiewerk is. Met dit boek steekt Diederik een hart onder de riem van iedereen die dit soort zware beroepen uitoefent. Wie het leest zal voor altijd met meer bewondering kijken naar agenten en andere noodhulpverleners en dat is in deze tijd hoognodig.Recensie/Quote

'Ik zou zeggen, kopen dat boek!' - John van den Heuvel

Biografie

Sinds Diederik de Geus (1982) is afgekeurd als gevolg van PTSS stort hij zich op zijn andere passie: muziek. Hij is producer en werkte onder meer met grote artiesten als Sticks en Diggy Dex. Diederik heeft twee fantastische zoons en woont in Hoorn.

Details

EAN :9789021343303
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatie datum :  12-07-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :212 mm
Breedte :135 mm
Dikte :26 mm
Gewicht :376 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :288