Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers

De redder


Nederlands | 25-04-2024 | 320 pages

9789021341729

Paperback / softback


  Lees hier de eerste pagina``s....

€ 22,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 De Boekverkoopers

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Het derde deel in bejubelde 'De Hollander'-serie. De zaak van een vermiste reddingswerker, brengt Liewe Cupido op Ameland.

Tekst achterflap

Nederlandse vakantiegangers vinden aan de kust van Northumberland de skeletresten en een reddingsvest van een drenkeling. Het reddingsvest blijkt afkomstig te zijn van de sleepboot Pollux, die eenentwintig jaar eerder ten noorden van Rottumerplaat is gezonken. Reddingsbrigades van Ameland en het Duitse eiland Norderney konden destijds alle bemanningsleden redden, behalve de kapitein. De recherche onderzoekt de zaak. Is de gevonden man de vermiste kapitein? Waarom willen de vrouw en dochter van de kapitein niet meewerken aan het onderzoek? De herinneringen van de redders spreken elkaar tegen. Is het te lang geleden om de precieze omstandigheden te achterhalen? Of hebben de redders andere motieven en verbergen ze iets? Liewe Cupido laat de zaak over aan een jonge collega en vertrekt naar Texel. Hij is bezig met de dood van zijn eigen vader, die verdronk toen hij zestien was, en wil daar een oud-visser over spreken. Maar als zijn collega Xander Rimbach op Norderney wordt vergiftigd, raakt hij alsnog bij de zaak betrokken.

Biografie

Mathijs Deen (1962) is schrijver en radiomaker. Zijn verhalenbundel ‘Brutus heeft honger’ werd genomineerd voor de AKO Literatuurprijs. In 2013 publiceerde hij de rijke geschiedenis ‘De Wadden’, waarvan ruim 30.000 exemplaren zijn verkocht. Hij publiceerde zowel non-fictie als romans, die zeer lovend werden ontvangen en in verschillende vertalingen werden uitgebracht. Zijn eerste Waddenthrillers, ‘De Hollander’ en ‘De duiker’, kregen een prachtige ontvangst. Er zijn inmiddels meer dan 25.000 exemplaren verkocht.

Details

ISBN :9789021341729
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatiedatum :  25-04-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :136 mm
Dikte :31 mm
Gewicht :458 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :320
Collection :  De Hollander