Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers
ISBN:  9789021340234
Publicatiedatum:   13-06-2023
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  256

  Bestelbaar

Duurzaamheidsspecialist Rolf Heynen geeft concrete handvatten voor consumenten, bedrijven en overheden om onze planeet te redden. Alle oplossingen zijn al aanwezig, we hoeven alleen nog maar te doen!

De mensheid staat vandaag de dag voor één levensgrote kwestie: kunnen we het tij nog keren, en zo ja, kan dat nog op tijd? Hoe kunnen we bovendien één front vormen om de klimaatcrisis het hoofd te bieden, zowel op politiek als op maatschappelijk niveau? Deze vragen zijn van cruciaal belang, en tegelijkertijd zijn ze zo groot dat ze voor veel mensen verlammend werken. Het moedeloze gevoel dat wij als gewone consumenten nauwelijks iets kunnen doen, is wijdverspreid. In dit boek laat duurzaamheidsspecialist en ondernemer Rolf Heynen zien dat die moedeloosheid onterecht is. Voor alle grote problemen, zoals overbevolking, klimaatverandering en een onhoudbare agrarische sector, bestaan allang pasklare en relatief eenvoudige oplossingen, die door de mens zelf ontwikkeld zijn. Heynen geeft concrete handvatten voor consumenten, bedrijven en overheden om onze planeet te redden. ‘Het kan dus wél’ bevat een hoopvolle boodschap: er is een uitweg, maar daarvoor moeten we wel aan de slag!

Rolf Heynen (1979) is politicoloog en ondernemer. Hij bouwde diverse duurzame bedrijven op, die zich richten op de energietransitie. Daarnaast is hij werkzaam als spreker, journalist, coach en consultant.

  ISBN: 9789021340234
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   13-06-2023
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 215 mm
  Breedte: 135 mm
  Dikte: 22 mm
  Gewicht: 328 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 256