Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers

Ronnie de roerdomp en het geheim van het moeras


Nederlands | 28-11-2023 | 192 pages

9789021039565

Hardback


  Lees hier de eerste pagina``s....

€ 19,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 De Boekverkoopers

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Aanstekelijke jeugdroman van beroepsvogelaar Arjan Dwarshuis, bekend van o.a. De Vogelspotcast.

Tekst achterflap

Arjan Dwarshuis, enthousiaste vogelaar en bekend van De Vogelspotcast, schreef een spannende jeugdroman over een jong meisje en een roerdomp. Met schitterende fullcolourillustraties van Zilveren Penseel-winnaar Marieke ten Berge.

Suus is gek op vogels en gaat vaak naar het moeras vlak bij huis om ze te bekijken. Op een dag raakt ze tot haar grote verbazing bevriend met een pratende roerdomp. Daardoor moet ze denken aan de verhalen van haar dementerende oma, die vaak stemmen in het moeras hoorde. Suus stuit op een eeuwenoude legende die iets met de eenzame Ronnie te maken lijkt te hebben. Intussen probeert ze de mopperende roerdomp aan een roerdompe te helpen en hem de ogen te openen voor de wereld en de vogels om hem heen.

Arjan Dwarshuis is beroepsvogelaar, bekende podcaster, columnist en ambassadeur van het iucn. Zijn podcastserie De Vogelspotcast is razend populair en nu wil Arjan zijn liefde voor vogels met kinderen delen. Dit is het eerste deel over Suus en Ronnie de roerdomp.

De Vogelspotcast werkt enorm aanstekelijk.’

*****de Volkskrant

Biografie

Arjan Dwarshuis is vogelgids, documentaire filmmaker en maker van De Vogelspotcast. Hij is wekelijks te horen bij het radioprogramma Humberto. In 2016 verbrak hij een wereldrecord door in een jaar tijd 6852 verschillende vogelsoorten waar te nemen. Eerder schreef hij Een bevlogen jaar en Zomergasten, doortrekkers en overwinteraars.

Details

ISBN :9789021039565
Auteur: 
Uitgever :Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Vertaler : Jules Grandgagnage
Publicatiedatum :  28-11-2023
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :238 mm
Breedte :180 mm
Dikte :23 mm
Gewicht :541 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :192
Collection :  Ronnie de roerdomp