Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers
ISBN:  9789021039565
Publicatiedatum:   28-11-2023
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  192

  Bestelbaar

Aanstekelijke jeugdroman van beroepsvogelaar Arjan Dwarshuis, bekend van o.a. De Vogelspotcast.

Arjan Dwarshuis, enthousiaste vogelaar en bekend van De Vogelspotcast, schreef een spannende jeugdroman over een jong meisje en een roerdomp. Met schitterende fullcolourillustraties van Zilveren Penseel-winnaar Marieke ten Berge.

Suus is gek op vogels en gaat vaak naar het moeras vlak bij huis om ze te bekijken. Op een dag raakt ze tot haar grote verbazing bevriend met een pratende roerdomp. Daardoor moet ze denken aan de verhalen van haar dementerende oma, die vaak stemmen in het moeras hoorde. Suus stuit op een eeuwenoude legende die iets met de eenzame Ronnie te maken lijkt te hebben. Intussen probeert ze de mopperende roerdomp aan een roerdompe te helpen en hem de ogen te openen voor de wereld en de vogels om hem heen.

Arjan Dwarshuis is beroepsvogelaar, bekende podcaster, columnist en ambassadeur van het iucn. Zijn podcastserie De Vogelspotcast is razend populair en nu wil Arjan zijn liefde voor vogels met kinderen delen. Dit is het eerste deel over Suus en Ronnie de roerdomp.

De Vogelspotcast werkt enorm aanstekelijk.’

*****de Volkskrant

Arjan Dwarshuis is vogelgids, documentaire filmmaker en maker van De Vogelspotcast. Hij is wekelijks te horen bij het radioprogramma Humberto. In 2016 verbrak hij een wereldrecord door in een jaar tijd 6852 verschillende vogelsoorten waar te nemen. Eerder schreef hij Een bevlogen jaar en Zomergasten, doortrekkers en overwinteraars.

  ISBN: 9789021039565
  Auteur: 
  Uitgever: Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
  Vertaler:  Jules Grandgagnage
  Publicatiedatum:   28-11-2023
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 238 mm
  Breedte: 179 mm
  Dikte: 23 mm
  Gewicht: 544 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 192
  Collection:   Ronnie de roerdomp