Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers

Vandaag komen we niet meer thuis


Nederlands | 13-06-2024 | 240 pagina's

9789021038605

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 17,99


 De Boekverkoopers

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Aangrijpende en hoopvolle jeugdroman van Enne Koens over opnieuw beginnen in een ander land

Tekst achterflap

Prijswinnende auteur Enne Koens (bekend van o.a. Ik ben Vincent en ik ben niet bang en Hotel Bonbien) verpakt eigentijdse onderwerpen in schitterende jeugdboeken. Vandaag komen we niet meer thuis gaat over een jongen die in een onbekend land een nieuw begin moet maken. Met fraaie illustraties van Maartje Kuiper.

Wanneer de tienjarige Mirza uit school komt, staat zijn vader hem bij het hek op te wachten. Normaal loopt Mirza na school altijd zelf naar huis. Zijn vader repareert auto's en heeft een garage in de stad. Als Mirza hun volgepakte auto ziet, beseft hij dat er meer aan de hand is. Terwijl ze urenlang rijden, doet zijn vader er het zwijgen toe. Waar gaan ze naartoe? En waarom? Mirza verlangt maar naar één ding: hij wil terug naar huis. Dan ontdekt hij wat zijn vader voor hem verborgen heeft gehouden...

Voor dit verhaal heeft Enne Koens zich laten inspireren door de verhalen van minderjarige vluchtelingen. Een schitterend, hoopvol verhaal vol mooie observaties en prachtig geïllustreerd door Maartje Kuiper.

Enne Koens stijl kenmerkt zich door een subtiele afwisseling van uitgebreid vertellen met oog voor goed gekozen details en dingen ongezegd laten.
Susan Venings, Waan en Wijs

Details

EAN :9789021038605
Auteur: 
Uitgever :Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Publicatie datum :  13-06-2024
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :218 mm
Breedte :155 mm
Dikte :22 mm
Gewicht :482 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :240