Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers

Ga als een rivier


Nederlands | 02-06-2023 | 320 pagina's

9789021036991

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 22,99


 De Boekverkoopers

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

'Nog beter dan Daar waar de rivierkreeften zingen.' AD

Tekst achterflap

Colorado, 1948. Op een koele herfstochtend loopt de zeventienjarige Victoria Nash naar haar dorp met een gammele wagen vol perziken uit het late seizoen. Als ze een kruispunt nadert, vraagt een jongeman haar de weg. Ze kan hem negeren en snel doorlopen. Maar dat doet ze niet. Net zoals een enkele regenbui de oevers van een rivier kan uithollen en haar loop kan veranderen, zo zal de toevallige ontmoeting Victoria’s wereld op zijn kop zetten en uitwissen wie ze daarvoor was. Binnenkort zal ze gedwongen zijn om diep de natuur in te vluchten en haar leven – en haar kostbaarste bezit – achter zich te laten. Ga als een rivier is een prachtige coming-of-ageroman over een clandestiene liefde en over verlies, familie, liefde en het vinden van een thuis. Voor de lezers van Daar waar de rivierkreeften zingen.

Biografie

Shelley Read is afkomstig uit Colorado, waar haar familie al sinds vijf generaties woont. Ze woont met haar gezin in de bergen van de Western Slope. Read was bijna drie decennia hoofddocent aan de Western Colorado University, waar ze literatuur doceerde en Creative Writing. Ook werkte ze aan educatieve ondersteuningsprogramma’s voor studenten. Shelley Read studeerde aan de University of Denver en volgde het Temple University’s Graduate Program in Creative Writing. Ze levert regelmatig bijdragen aan Crested Butte Magazine en Gunnison Valley Journal, en heeft geschreven voor de Denver Post en diverse andere publicaties.

Ga als een rivier, haar eerste roman, is geïnspireerd door het landschap waar ze vandaan komt en zal in bijna dertig landen worden gepubliceerd.

Details

EAN :9789021036991
Auteur: 
Uitgever :Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Vertaler : Mieke Trouw-Luyckx
Publicatie datum :  02-06-2023
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :142 mm
Dikte :27 mm
Gewicht :434 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :320