Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers
ISBN:  9789000388998
Publicatiedatum:   22-08-2023
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  32

  Bestelbaar

Een nieuw avontuur van Lisa & Jimmy!

De vader van Jimmy gaat een boek schrijven. Om dat in alle rust te kunnen doen, mag hij tijdelijk in een huisje van een kennis wonen. Dat huisje staat in een tuinpark waar meer mensen verblijven. Lisa en Jimmy gaan er natuurlijk op bezoek. Ze ontmoeten Mahmoed, die op een schip heeft gewoond. En Tante Nel, die vroeger zangeres wilde worden. Lisa en Jimmy vinden alle bewoners van de tuin geweldig. Ook worden ze vrienden met Yasmina uit de flat verderop. Kortom: het is gezellig druk in het tuinpark. Zal Jimmy’s vader wel de rust vinden die hij zoekt?

Waar woon jij? is een vrolijk en herkenbaar voorleesverhaal voor kleuters. De hartverwarmende illustraties werden gemaakt door Dagmar Stam.

Vivian den Hollander is de auteur van de succesvolle voorleesboeken over de kleuters Lisa en Jimmy. Daarnaast krijgt ze al jaren kinderen aan het lezen met haar toegankelijke AVI-boeken over piraat Kaat, oppas-opa Bak en populaire sporten als voetbal, ballet en paardrijden. Met Alleen Beer mocht mee schreef ze een aangrijpende jeugdroman voor kinderen vanaf tien jaar.

  ISBN: 9789000388998
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Publicatiedatum:   22-08-2023
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 228 mm
  Breedte: 227 mm
  Dikte: 10 mm
  Gewicht: 314 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 32
  Collection:   Lisa en Jimmy
  Keywords:   bij mij thuis;dagmar stam;kinderboekenweek 2023;kleuter;kleuterboek;lisa & jimmy;vivian den hollander;voorleesboek;voorlezen;voorlezen vanaf 4 jaar;wonen