Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers
ISBN:  9789000387106
Publicatiedatum:   11-05-2023
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  304

  Bestelbaar

Een spectaculaire nieuwe serie in de wereld van De magische apotheek!

Ella Fredericks heeft lang op deze dag gewacht: eindelijk is ze leerling op de magische academie. En eindelijk kan ze in de voetstappen van sentifleur Lucie Alvenstein treden en haar talent met magische geuren laten zien!

Maar in het bos rond de school schuilt een groot gevaar. Een mysterieuze orde, die zich ‘De Groep’ noemt, probeert tegen elke prijs te voorkomen dat de leerlingen worden opgeleid tot geurapotheker. En Ella en haar vrienden Polly en Ben zijn de enigen die De Groep in de weg staan…

De magische academie is een los te lezen nieuwe serie in de wereld van De magische apotheek met sfeervolle illustraties van Claudia Carls. Spanning, magie en avontuur voor jongens en meisjes vanaf 9 jaar!


Anna Ruhe groeide op in Berlijn en wilde graag ijscoboer worden, tot ze erachter kwam dat dat niet betekende dat ze zelf de hele dag ijs mocht eten. Daarna overwoog ze mariene biologie, tot ze erachter kwam dat dat niet betekende dat ze de hele dag tussen de haaien mocht zwemmen.

  ISBN: 9789000387106
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Vertaler:  David Orthel
  Publicatiedatum:   11-05-2023
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 222 mm
  Breedte: 149 mm
  Dikte: 34 mm
  Gewicht: 562 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 304
  Collection:   De magische academie
  Keywords:   anna ruhe;apotheek;bakkerij bliss;de magische apotheek;geuren;harry potter;los te lezen;magie;magische apotheek;nevermoor;parfum;serie;spanning;voorlezen;zelf lezen