Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers

Het bromvliegeffect junior


Nederlands | 20-04-2023 | 128 pages

9789000384402

Hardback


  Lees hier de eerste pagina``s....

€ 18,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 De Boekverkoopers

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Junior-editie van het succesvolle Het bromvliegeffect

Wist je dat de afbeelding van één piepklein vliegje jaarlijks duizenden euro’s aan schoonmaakkosten kan schelen? Als iets schijnbaar kleins ongemerkt grote invloed heeft op ons gedrag heet dat het bromvliegeffect. En dat effect zie je de hele dag door overal om ons heen – maar alleen als je weet waar je op moet letten!

Je wordt ouder en mag steeds meer zelf beslissen. Maar kies je écht zelf of word je stiekem gestuurd in deze wereld vol apps, influencers en reclame? In Het bromvliegeffect junior leren gedragswetenschapper Eva van den Broek en reclamestrateeg Tim den Heijer kinderen om het bromvliegeffect te herkennen, de negatieve invloed ervan te vermijden en het op een goede manier zelf te gebruiken. Op school, in de winkel, op straat, online én thuis.

In Het bromvliegeffect junior leer je aan de hand van de zeven bromvliegen hoe piepkleine dingen de hele dag bepalen wat jij doet – en hoe jij kunt bepalen wat jouw ouders doen! Met hilarische illustraties en cartoons van familie De Kort. Geschikt om zelf te lezen vanaf 8 jaar.

Biografie

Eva van den Broek is gepromoveerd gedragseconoom en oprichter van Behavioural Insights Nederland. Ze zet gedragskennis in voor een beter beleid en geeft regelmatig publiekslezingen. Tim den Heijer is creatief strateeg, copywriter en oprichter van B.R.A.I.N. Creatives. Hij heeft ruim twintig jaar reclame-ervaring en werkte voor veel van de bekendste merken ter wereld.

Details

ISBN :9789000384402
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum :  20-04-2023
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :208 mm
Breedte :208 mm
Dikte :18 mm
Gewicht :512 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :128
Collection :  Het bromvliegeffect
Keywords :  bromvlieg;bromvliegeffect;cartoonist;cartoons;familie de kort;grappig;hein de kort;influencer;mediawijs;psychologie;vlieg;zelf lezen vanaf 8 jaar