Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De BoekverkoopersHet bromvliegeffect junior

Kleine dingen die stiekem bepalen wat jij doet

EAN:  9789000384402
Publicatiedatum:   20-04-2023
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  128

  Bestelbaar

Junior-editie van het succesvolle Het bromvliegeffect

Wist je dat de afbeelding van één piepklein vliegje jaarlijks duizenden euro’s aan schoonmaakkosten kan schelen? Als iets schijnbaar kleins ongemerkt grote invloed heeft op ons gedrag heet dat het bromvliegeffect. En dat effect zie je de hele dag door overal om ons heen – maar alleen als je weet waar je op moet letten!

Je wordt ouder en mag steeds meer zelf beslissen. Maar kies je écht zelf of word je stiekem gestuurd in deze wereld vol apps, influencers en reclame? In Het bromvliegeffect junior leren gedragswetenschapper Eva van den Broek en reclamestrateeg Tim den Heijer kinderen om het bromvliegeffect te herkennen, de negatieve invloed ervan te vermijden en het op een goede manier zelf te gebruiken. Op school, in de winkel, op straat, online én thuis.

In Het bromvliegeffect junior leer je aan de hand van de zeven bromvliegen hoe piepkleine dingen de hele dag bepalen wat jij doet – en hoe jij kunt bepalen wat jouw ouders doen! Met hilarische illustraties en cartoons van familie De Kort. Geschikt om zelf te lezen vanaf 8 jaar.

Eva van den Broek is gepromoveerd gedragseconoom en oprichter van Behavioural Insights Nederland. Ze zet gedragskennis in voor een beter beleid en geeft regelmatig publiekslezingen. Tim den Heijer is creatief strateeg, copywriter en oprichter van B.R.A.I.N. Creatives. Hij heeft ruim twintig jaar reclame-ervaring en werkte voor veel van de bekendste merken ter wereld.

  EAN: 9789000384402
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Publicatiedatum:   20-04-2023
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 208 mm
  Breedte: 208 mm
  Dikte: 18 mm
  Gewicht: 511 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 128
  Keywords:   bromvlieg;bromvliegeffect;cartoonist;cartoons;familie de kort;grappig;hein de kort;influencer;mediawijs;psychologie;vlieg;zelf lezen vanaf 8 jaar