Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers

Bakboek


Nederlands | 30-08-2022 | 360 pages

9789000384389

Hardback


  Lees hier de eerste pagina``s....

€ 49,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 De Boekverkoopers

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Van cakes, taarten, gebakjes, koekjes, chocolade, semifreddo tot pudding en nog véél meer dolci om je vingers bij af te likken!

De Zilveren Lepel is onbetwist dé autoriteit op het gebied van de Italiaanse keuken. De Zilveren Lepel - Bakboek is de eerste editie die zich helemaal richt op dolci – het Italiaanse woord voor zoetigheden. In dit prachtig vormgegeven boek komt de patisserie uit de verschillende Italiaanse regio’s tot leven in 140 klassieke en eigentijdse recepten. Inclusief 50 basisrecepten waarmee je de bouwstenen krijgt om Italiaans te leren bakken. Alle voorzien van stap-voor-stapfotografie.

De Zilveren Lepel is al meer dan zeventig jaar het best verkochte kookboek in Italië. Alle recepten zijn traditioneel, geworteld in de Italiaanse cultuur, verzameld vanuit heel Italië en met de specialiteiten uit elke regio. De recepten zijn zo herschreven dat het buiten Italië ook begrijpelijk is, en de gerechten zijn dan ook gemakkelijk te bereiden voor iedereen. De Zilveren Lepel is dé bekende kookboekenreeks over de Italiaanse keuken die je moet hebben.

De rijk geïllustreerde, luxe vormgegeven kookboeken in de serie De Zilveren Lepel bevatten een uitgebreide verzameling recepten uit de Italiaanse keuken. Ook verkrijgbaar in de serie zijn: De Zilveren Lepel, De vegetarische Zilveren Lepel, De Zilveren Lepel - Classic, De Zilveren Lepel - Chocolade en De Zilveren Lepel voor kinderen.

Details

ISBN :9789000384389
Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum :  30-08-2022
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :281 mm
Breedte :214 mm
Dikte :40 mm
Gewicht :1733 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :360
Collection :  De Zilveren Lepel
Keywords :  bakken;italiaans bakboek;italiaanse keuken;semifreddo;tiramisu