You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.
EAN:  9789000383597
Publicatiedatum:   10-08-2022
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  104

  Bestelbaar

Drie avonturen van Koen en Lot in een bundel

Deze tweede bundel van de AVI-boeken over Koen en Lot, geschreven door het succesvolle schrijversduo Marianne Busser en Ron Schröder, bevat drie avonturen. In ‘Een spook in de klas’ is de juf van Koen en Lot boos. Er gebeuren gekke dingen! Is er soms een spook in de klas? In ‘Een schat in het park’ zien Koen en Lot een vreemde man in het park. Hij stopt iets in de grond, maar wat is het? Een schat misschien? Het duo gaat op onderzoek uit. En in ‘Koen wint een prijs’ mag Koen met de hele klas naar de speeltuin. Ze gaan met de bus, maar Lot kan niet mee. Ze is van de trap gevallen. Dan heeft Koen een plan en de juf helpt mee. Hoe zal dit aflopen? Lees mee met Koen en Lot - Echte vrienden! bevat vrolijke illustraties van Mark Janssen. 

Herkenbare alledaagse thema’s voor kinderen van 6 jaar en ouder. Een boek met echte verhalen met ‘kop en staart’ voor beginnende lezers op AVI-niveau E3. 

Marianne Busser (1958) en Ron Schröder (1958) hebben samen inmiddels ruim vierhonderd boeken en meer dan duizend liedjes gemaakt waaronder Het grote liedjesboek en Liselotje is jarig. Daarnaast hebben ze veel geschreven voor onderwijsmethoden, kindertijdschriften en voor het televisieprogramma Sesamstraat. Marianne Busser (1958) en Ron Schröder (1958) hebben samen inmiddels ruim vierhonderd boeken en meer dan duizend liedjes gemaakt waaronder Het grote liedjesboek en Liselotje is jarig. Daarnaast hebben ze veel geschreven voor onderwijsmethoden, kindertijdschriften en voor het televisieprogramma Sesamstraat.

  EAN: 9789000383597
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Publicatiedatum:   10-08-2022
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 172 mm
  Breedte: 205 mm
  Dikte: 12 mm
  Gewicht: 380 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 104
  Collection:   Lees mee met Koen en Lot
  Keywords:   avi-lezen;avi-niveau e3;avonturen;beginnende lezers;groep 3;koen en lot;leren lezen;marianne busser en ron schroder;mark janssen;serie;zelf lezen