EAN:  9789000373895
Publicatiedatum:   07-10-2020
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  248

  Bestelbaar | ma-do voor 16:00 > volgende dag bij RW ( vr > ma | za > di )

Tosca Menten is een rasechte verhalenverteller en staat bekend als de grappigste kinderboekenschrijver van Nederland. Haar Roald Dahl-achtige humor, scherpe observaties en ongebreidelde fantasie laten kinderen van alle leeftijden genieten. Talloze fans verslinden haar boeken, en haar serie over Dummie de mummie is verfilmd en wereldwijd vertaald. Ook het bizarre verhaal De wraak van Knor gaat naar het witte doek.

Een nieuwe verhalenbundel van de twee grappigste kinderboekenschrijvers sinds de Tachtigjarige Oorlog!

Prutsers en pechvogels is de nieuwe verhalenbundel van schrijversduo De Gouden Grijns. Na het succesvolle Pech onderweg schreven Tosca Menten en Jozua Douglas opnieuw een boek dat perfect aansluit bij het thema van de Kinderboekenweek. Verhalen uit de geschiedenis, maar nu eens niet over heldhaftige keizers, gewiekste uitvinders en sublieme kunstenaars. In deze bundel staan historische missers centraal. Over een brandende pruik, een hinnikend kunstgebit en een rampzalig verlopen ballonvaart.

Prutsers en pechvogels bevat spannende verhalen, de oen van de eeuw en (on)wijze spreuken van een onnavolgbaar en nu al historisch duo. De Gouden Grijns: altijd lachen. Een feest om voor te lezen vanaf 7 jaar of helemaal zelf vanaf 9 jaar. Met grappige illustraties van Geert Gratama.

  EAN: 9789000373895
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Publicatiedatum:   07-10-2020
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 159 mm
  Breedte: 236 mm
  Dikte: 28 mm
  Gewicht: 542 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 248
  Keywords:   gouden grijns;historische missers;jozua douglas;keizers;kinderboekenweek 2020;kinderboekenweekthema 2020;kunstgebit;pechvogels;pruiken;prutsers;tosca menten;uitvinders